5959lap MiracAlpinannesi 32+4 bulantı tekrar basladı çok kötü bel ağrısı bacaklarıma kramp giriyor baş ağrısı yorgunluk yürüyemiyorum sanki bısey batıyor bana sağ sol yapıyorum gece uyuyamym ağrıdan iki dişim kırıldı agrısnda perişan oldum doğumu iple çekiyorum ilk ısım dıs hastanesıne gıtmek
Meral_esila MiracAlpinannesi 37+1 hareket edemiyorum artık uykusuzum gece uyuyamıyorum.sırt ağrım kramplarım bitmiyor biran önce doğurmak istiyorum 🥲
Mervekyzd Cansu-2600 benim çok değişik ya 63 kiloyla hamile kaldım sonra 58 e düştüm şuanda da 62 kiloyum yani hamile kaldığım kiloya bakarsak kilo almadım ama verdiğim kiloya bakarsak 4 kilo aldım yani nasıl hesaplamam gerektiğini bilmi 😂
Cansu-2600 Mervekyzd Ay evet karışıkmış baya ben 54 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum iştahım mübarek açıldıkça açıldı bazen ipin ucunu kaçırıyorum inşallah çokta kaçırmam 😁
Nuriskolosko Applesmile Oyy maşaAllah 🥰 Ben Araştırma devlet hastanesinde Sultan Canan’a gidiyorum memnunum kendisinden Özele de gidiyorum İMK klinik var Serdivan’da, doktor İlknur Gezgin Kuşçu yine memnunum 🤭
Bulut54 Nuriskolosko sultan Canan’a asla sıra bulamıyorum .. ne zaman baksam yok. Siz nasıl alıyorsunuz. İlknur hocamın ücretleri nasıl bilgi verir misiniz ☺️
startown MiracAlpinannesi sanırım 6haftalık hamileyim kaset test pozitif çıktı dün, bu gün kan verdim sonuç çıkmadı yarın belli olur net 1kızım var 2.5 yaşında bu da 2.olucak nasipse ❤️
Aytac_Q MiracAlpinannesi 28+1hafta,herkes saglikla dunyaya getirsin🤲🏻🥰bu haftada bebek kaç kilo olmali?boyu filan
Mikailova MiracAlpinannesi ben 9+5 günlük hamileyim.Sadece uykulu oluyorum enerjim çabuk tükeniyor bu kadar Allah sağ salim kucağımıza almayl nasip etsin amin 🫶🏻
1acemiannee MiracAlpinannesi 37+2 hamileyim 6 yasindada kızım var haftaya dogum nasipse sağ salim gelsin bebeğim inşallah bugün biraz ağrım var
HlionY 34+0 prenses bekliyoruz 🩷 Gün yaklaştıkça korkular heyecanlar başlıyor İlk hamileliğim çok tedirginim açıkçası ya anlamazsam ya bişe olursa diye her birtepkide araştırıyorum hemen