Mervekyoglu_H
Bizde 38+2 😇
Kaç Haftalık Hamilesiniz 🤰🧚♀️
MiracAlpinveUmutunAnnesi
21 olduk bugün bence hamileliğin en iyi haftaları bunlar bulantisiz bol bol yiyorsunuz 🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi 29+2 ile yola devam
Hacer65 Ay yok bol bol yemek istemiyorum 😆 çok kilo alıyorum ben
MiracAlpinveUmutunAnnesi hayırlı olsun canım Rabbim saglikla kucaklarimiza almayı nasip eylesin 🙏🫶biz 32+6 yız çok şükür 🙏 zaman hızlıca gecsinde vakti gelsin diye bekliyoruz sıcakta aşırı zor geçiyor geceleri yatmak eziyet sürekli uyanıyorum ben kilo almadım 4 kilo aldım ama gobusu dizler kaldirmiyor sanırım dizlerim ağrıyor o şekilde ilerliyoruz 🥴☺️🩷🫶🫠
MiracAlpinveUmutunAnnesi hayır ilk gebeliğim ben ve eşim öğretmeniz o nedenle ben kendi memleketimde eşim kendi memleketinde takılıyor şimdilik😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi 20+0 olduk bugün 🤰🏼
7+6 🫐
MiracAlpinveUmutunAnnesi 16+1 deyiz bugün gidip cinsiyeti öğreneceğiz çok heyecanlıyız :)
6+5 olduk
Tugcez bende yarın 33 olacağım nasıl geçiyor hamileliğiniz 🥰
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ayy Çokça aminn teşekkür ederim inşallah Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah 🤲🏻💕😍
- Düzenlendi
MiracAlpinveUmutunAnnesi
4+1 keseyi gördüm 🙂
10+6 💖 hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah cinsiyet ne zaman öğreniliyor yaa
MiracAlpinveUmutunAnnesi bugün 13 haftalık olduk 🥰
Dlrdilara
Bende 11+1 haftalığım bende de mide bulantısı vs olmadı sadece hep uyumak istedim.sizin kontrol ne zman kaçıncı gebelik cinsiyet ne zaman öğreniriz ben çok merak ediyorum 🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi öncelikle acaba gözüm mü bozuk bu yazının yarısı yeşilmi diye beş dk düşündüm 😂 15+1 günlük oldu kızım minik kıpırtılarını hissediyorum bu hafta 3. Bebe