elif475475 MiracAlpinannesi 8+6 benim de aynı kıpırtı bende oluyor gaz oluyor o 😁 benim de yaklaşık 3 yaşında bir oğlum var gündüz uyursa ben de uyuyorum yoksa hiç uyuyamıyorum. Bıraksanız tüm gün yatmak istiyorum tümmmm gün.
-Mina- MiracAlpinannesi 14+4 günlük oldu minik prensesim ❤️🙏🏻 Bende 10. Haftada seyirme sadece oldu birde bugün uzanırken içimde kaydı heralde sıyırma hissettim güneş çarptı heralde beni dedm bana göre erken sanki 😂
Gizeemm07 Karabelarumm hadi ya bir daha hafta Salı günü gidicem bakalım inşallah duyarım çatlıcam meraktan 🫠
100924 Elzemm_ hayır maalesef bağdaş kurmuş oturuyor pozisyonundaydı doktor göremedi yarın tekrar gidicem inşallah bu sefer öğrenebilirim
Elzemm_ 100924 kemik yapısından yine de tahmin yapıyor bazıları tutar tutmaz o ayrı benimki de sırt üstü yatmıştı görmedi ama kemik yapısından tahminde bulundu bakalım dogrumu olur tabi hayirlisi olsun
Helbestt momofmychildren 35 haftalık oldum ben de ama bebeğin hareketlerini iki gündür hissetmiyorum.bazen damar atması gibi oluyor o kadar sizin de öyle mi ?
momofmychildren Helbestt bende dün hissetmedim 3-4 kere hissettim uyuyormuş ve alanı daraldığı için normal dedi doktorum
Turuskaa Helbestt aynıyız ☺️☺️ rabbim biran önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin bizlere inşallah🙏