Zehraa_123 MiracAlpinannesi Ayy Çokça aminn teşekkür ederim inşallah Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah 🤲🏻💕😍
Krtlstgba 10+6 💖 hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alırız inşallah cinsiyet ne zaman öğreniliyor yaa
Cansugmsky Dlrdilara Bende 11+1 haftalığım bende de mide bulantısı vs olmadı sadece hep uyumak istedim.sizin kontrol ne zman kaçıncı gebelik cinsiyet ne zaman öğreniriz ben çok merak ediyorum 🙈
Dlrdilara Cansugmsky kontrolüm geçen haftaydı şimdi haftaya ikili teste çağırdı doktorum. Cinsiyeti 15te net söyleyebilirim dedi ben de heyecanla bekliyorum 🤭 ilk gebelik
Fundaaaaa MiracAlpinannesi öncelikle acaba gözüm mü bozuk bu yazının yarısı yeşilmi diye beş dk düşündüm 😂 15+1 günlük oldu kızım minik kıpırtılarını hissediyorum bu hafta 3. Bebe
MiracAlpinannesi Fundaaaaa Ahahahha bende bu yüzden yeşil yazdım benimde gözlerim kararıyor bakarken heyecan seviyorum 😁
arhavi08 Ben 2 aydır yatıyorum. Rahim ağzı kısalığından dolayı erken doğum riskim vardı. Öyle öyle 37+2 olduk çok şükür. Artık beklemedeyiz 🫠🥰
MiracAlpinannesi Brc_aytc Tugcemu Busraapaydn01_ mukadderzeynep Mavishaniiim Cerenkrt Maşallah kızlar 🌸