zumraninannesii Summmmyy arkadaşımın ikizleri var Miray ve Simay , Belinay ,fikir olsun dedim bnde Zümra ismini koymayı dusunuyorum 1 haftam kaldı
Momdamom Mucizeayla yaa bende hiç sevemedim yeni isimleri oğlumda klasik kzıım da öyşe olsun istiyorum önerlerz çok güzel nil ismine de yakındım ama lale ismini çok seviyorum
Summmmyy Momdamom evet önerilerin çoğu çok güzel cidden böyle söylenmesi aşırı değişik isimlerde yok herkesin tabi kendi kararı ama ben ileriyi de düşünerek biraz da kolay olmasını isterim diğer yaşıtlarına göre en azından bende şimdi baştan bakacağım kimler neler demiş not alacağım
Mucizeayla Momdamom evet Nil de güzel birde Leyla ismini çok seviyorum annemin adı olmasa onu da koyabilirdim her yaşa hitap eden isimleri daha çok seviyorum ☺️
Mineveikiz Summmmyy benım ikizlerim olcak Kız DORA Erkek DORUK ikisi de zirve demek dora tanrının hediyesi ve başka dillerde ayriyetten prenses de demek
askimm54 Simqe22 merhaba canim bende ikinci kizimin ismini Nefes düsünüyorum ilki Nare. Çevrenizde hemen alıştılarmı isime bende herkez bişey diyor öyle isimmi olur felan 🥲 ama bence cok güzel 🤍
Summmmyy askimm54 nefes gayet bilindik hoş bir isim bence takılmayın siz kimseye hani öyle absürt bir şey olsa haklılar dicem ama değil yani
Simqe22 askimm54 ay o kadar memnunum ki isminden çok sakin bir bebekti özellikleri çok iyi🤩 ismini duyan herkes ne kadar güzel ismin var diyorlar 🥰
uykusuz1parol Fundaaaaa Afra kızımın ismi Nil yeğenimin ismi Açelya kardeşimin ismi üçü de çok güzel isimler
Fundaaaaa uykusuz1parol yaa üçü de ayrı ayrı sizde toplanmış resmen 🥹😍 açelya ismi nazik kibar akıllı diyor internet öylemi gerçekten
Halime4 Summmmyy Umutmirzainci kaçıncı haftada cinsiyet öğrendiniz ben 13. Haftadayım doktorum ama göremedi ne zaman belli olur acaba
Summmmyy Genel olarak toparlayalım; Defne Miray Duru Derin Hazal Gökçe Ece İlay Sare Bilge Eliz Nil İnci Umay Lina Arya Asel Beren Beril Mihra Bunlar hem daha modern hemde söylenmesi çok değişik olmayan isimler diyebiliriz