kubrasonmezzz bence hiç bunları kafana takma dua et benim 10 gün gecikmeyle değerim 8 çıkmıştı 🤭 çok şükür suan 8 haftalık olduk,önemli olan iki günde bir Duzenli artış göstermesi
Pdr İki günde bir yapılan testte düzenli artış görünüyorsa hamilelik var denir düşüş olursa kimyasal gebelik demektir.
Gmzcngi Dileks normal bence canım diğer düsükler için korkma Allah bunu kucagına almayı nasip etsin inşallah arkdasımın ögrendiğinde değeri 24 falandı şimdi 6 aylık hamile🥰
Dileks Çok sağolun güzel yorumlarınız icin mutlu oldum umudum var inşallah Allah bu evladımı bana bagisliycak Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin inşallah 🙏
Selcen Merhaba bende bugün öğrendim hem idrar hemde kanda çıktı 3072 ve keseyi gördük şükür değer normal dimi arkadaşlar
Merakliana Selcen kese için üstten ultrasonla mj baltı. Vajinal ultrasonla mı. Erken görünmüş kese gibi geldi bana maşallah ☺️
Selcen Ayrıca canım ben de iki kimyasal geçirdim ve akabinde öğrendim allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sende takmakta kafana bu sefer Allah’ın izniyle olucak
payidar Selcen ikiz olabilirmi sanki fazla yükselmiş maşaAllah 🙏🏻 Stres yapmayın iki kimyasalınız olmuş olabilir ama inşaAllah bu sağlıklıdır hiç korkmayın sağlıkla alın kucağınıza 😍
Selcen payidar ikiz değil sanmıyorum kese görünmesi için zaten 1500 üzeri olması gerekiyor doktor kesede gayet güzel görünüyor dedi inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Aytkn Benimde şuan gebeliğimin 5inci haftasındayım geçen hafta test yaptırdım yani 4haftalıkken benim beta'm 393.20çıktı,doktor yüzde yüz gebelik dedi
Merakliana Nesli9415 ben daha yeni öğrendm adetme göre 4+6. Ama benm derrm baya düşük. Emin olamadm hala. İlk bebegmde 4+4 te beta 1100 cıkmıştı. Şimdi 4+4 de 107 cıktı. Düzenli yükseliyo cok sukur ama bi gerilmiyor dglm 🙈