seymaa7 Bihterrr maalesef kütahyada periantoloji bölümü yoktu şehir hastanesine yeni gelmiş özellerde yok
seymaa7 seymaa7 yani ben öyle biliyorum çünkü hamileliğimde periantolojiye gitmem gerekiyordu eskişehire yönlendirmişlerdi doğum yapmama yakın şehir hastanesine bölümün açıldığını görmüştüm
Bihterrr seymaa7 evet şehir hastanesinde var şuan ama ben detaylı ultrason için iyi bilindik biri var mı diye merak ettim aslında. Siz nerde yaptırdınız detaylı ultrasonu?
seymaa7 Bihterrr anadolu hastanesinde radyolojiden irfan beye yaptırdım doktorum istersen buraya yaptır istersen eskişehire git demişti anadoluya yaptırdım
Suliss76 Bihterrr Şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptırdım keşke yaptirmasaydim bebeğim için kalbi sağda dedi sonra dalga geçer gibi pardon aleti yanlış tutmusum dedi sonra ben e nabizdan sonuçlara baktım meyerse hiç bir organına düzgün bakilmamis sözde ben obaziteymisim benim haberim yok bı kere gittim birdaha asla gitmem bildiğin dalga geçiyorlar detaylı da 3 erkek farklı doktor girdi türbanlıyım çekinerek göbeğimi açtım bebeğin ters makatdan gelecek ölürsün dediler piskolojimle oynadılar malesef ki özelde hiç öyle demiyolar ne varsa şehir Hastanesi’nde var
Umayy1 Normalde Anadolu Hastanesi’ne gidiyorum doktorum kütahyada bitane perinatoloji var, oda şehir Hastanesi’nde diye oraya yönlendirdi Eskişehirdende bı kaç öneride bulundu ama ben dün burda yaptırdım doktor baya ilgiliydi güzel ilgilendi
asozbo Umayy1 Kütahya şehir hastanesine mi gittiniz? Bende randevu aldım ama sizinki hangi doktordu 💗
Ebngl Bana gittiğimde sıra vermediler aşağı kata yönlendirdiler eğer sıkıntılı bi durum çıkarsa Mustafa beye yönlendiriyoruz dediler .Nasılsın sıra aldınız acaba Mustafa beye
Umayy1 Ebngl canım ben normalde özele gidiyorum perinatolojiye sıra almak için devletin kadın doğum bölümünde sıra aldım doktorun yanına girdiğimde doktorum beni perinatoloji bölümüne yönlendirdi detaylı ultrason için onun için gelmiştim dedim sistemden actilar bende MHRS üzerinden randevumu aldım
Ebngl Umayy1 bende aynı şekilde kdoğumdan sıra alıp ondan rica ettim ama açmadılar maalesef .Ultrasondan randevu al eğer orada gerekli bir durum görülürse amca öyle açarım dedi :( .Hangi doktora gitmiştiniz acaba
Umayy1 Ebngl İsmail bıyık gittiğim doktor demekki yeni değişti ama tekrar dene istersen bı benim başka arkadaşlarımda gittilrr
Ebngl Umayy1 doktor olarak değişiyor demek ki.Yasemine gittim ben gitmez olsaydım insanın yüzüne bile bakmıyor masasından kalkmadı tek kelime etmedi asistanlar komustu ama asistanlarda değişik tavırlarda.😵💫