Sarina98 Cansuu34 aksine Dr bana suyu kes dedi su kahve çay hicbirsey tüketme, bende delirdi her halde. Su icmeden insanmi yaşar? En iyisi şişmekse, ödemse su içeceğim dedim😂 Su aşırı seviyorum
Cansuu34 Sarina98 su içildiği zaman yuruyus ya da egzersiz yapılmazsa ödeme döner vücut atamadığı için ben günde 4 litre su iciyorum hareket de ediyorum hoc bir sıkıntım yok ödem konusunda ilk gebeligimde çok vardı o zaman şu icemiyordum midem almiyordu
Mikrofon0 Cerenszn 34+2 yiz bizde bende ağırlaştım ve ağrılarım oluyor bacağımın arasındaki kemikler de özellikle sol taraf eğilip kalkerken zorlanıyorum artık 10 gün önce gittim doktota 2.40 gram dedi 17sinde tekrar gidecem bakalım ne diyecek 29. Haftadan beri baş geliş pozisyonunda kızım ayakları kaburgalarımı kırmadan doğururum inşallah 😅
Sarina98 Alicenne su fazla olanda şişiyor insan, oğlumda da fazlaydı. 36.5 ayaklarım 8.5 ayda 40 numaraydı . Fazla kilolu gözüküyordum.
Alicenne Sarina98 ben de endişeleniyorum su fazla diye, sizin süreç nasıl ilerledi bir problem oldu mu?
Sarina98 Af00 evet dönüyor) Ben sık sporla 3 ayda karın kası bile yapmıştım. (Oğlum 6aylıkken) Yani endişelenme, kilo aldım ödemin var vs diye. Hepsi gidiyo
Babymom07 Cerenszn çok şükür benim arada kasıklarım ağrıyor arada kalçam ağrıyor ama yine de iyiyim 32+5iz bizde az kaldı 😍
Nurglsari Babymom07 kalça ağrısı bende de var bebişiniz kız mıydı genelde kız bebişlerde kalça ağrısı oluyomuşşş
Nurglsari eylemm09 gümüş kapak ben hala almadım göğüslerim şimdiden yara alsam işe yarar öı siz kullandınız mı
Babymom07 Nurglsari bende almadım ya bazıları kullan diyor bazıları alma diyor karar veremedim pahalı da zaten siz kaçıncı haftadasınız?
eylemm09 Nurglsari Ben aldım ama daha kullanmaya başlamadım yara yok şu an bende 33 haftalığım ama başlasam iyi olucak sizin yara olduysa başlayın bence hemen doğuma yakın da yara iyileşsin diye krem sürmeye de başlayın bence ama doktorunuza gene danışın bence çünkü göğüs ucunu uyarmak doğumu başlatabiliyormuş çok dokunmamaya çalışın O yüzden son haftalarda krem sürmek de fayda var ben son haftam da sürmeyi düşünüyorum krem
Babymom07 Nurglsari evet kız bebek ara ara oluyor magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabiliyormuş dediler kullanıyorum ama eğilince falan ağrıyor sonra geçiyor sizin sürekli mi ağrıyor
Hulo2105 Nur1020 nasıl ki normal doğum isteyen biri sezeryan istemez bende sezeryan istiyorum normal istemiyorum tek nedeni bu. Sonuçta 2 doğum şekli var bir nedeninin olmasına gerek yok😂 mesela siz normal doğum isteyen birine neden normal istiyosun diyo musunuz 😁
ElifAkyol Cerenszn Bende şimdi geldim doktordan 2090 gr 45 cm olmuş kızım ama hayla makat geliş 2 hafta sonra tekrar çağırdı hem nst ye bakacak hemde dönmüş mü dönmezse sezeryan günü için planlama yaparız dedi inşaAllah döner
Nurglsari Babymom07 benimde arada oluyor ama olunca tuvalete. Bile oturamıyorım yürüyemiyorum çok kötü oluyo bende kullanıyorum magnezyum ama o ağrıyı hiç bişi geçirmiyoe
Babymom07 Duygudrl benimde gündüz çok hareket etmiyor ya akşam hiç durmuyor sürekli hareket ediyor dün baya hıçkırdı hatta hopladı durdu göbeğim normal bence 🥰
Babymom07 Tuceeee ooo maşallah tombiş bir bebiş olacak 🥰 benimkininde kilosu 1 hafta öndeydi şu an ne durumda bilmiyorum şeker yok ama çok da yemiyorum nasıl kilo alıyor bilmiyorum
Hulya-003 Cerenszn 32 haftayız hastaneden geldik gece bi sancı sabahına kusma gideyim dedim sancılarım çıktı küçük yerde yaşıyorum büyükşehire sevk ettiler hiç bi hazırlıyım yok gidemedim yarım saat uzaklığım var büyük şehire acil bi şey olursa yetişirim diye düşünüyorum hayırlısı olsun 🫶
Dml991 Babymom07 yara bi süre bebiş emdikten snra oluyo malesef yada makine ile sağım yapınca oluyo inşallah yara olmazlar 😞