Cerenszn kemik yapımız zayıf sanırım biraz gobus ağır geliyor bendede ödem yok çok şükür eger çok ayakta kalırsam ayaklarım şişiyor öyle valla benim çıkasim geliyor ama tekim genelde tek başıma cesaret edemiyorum son zamanlar olduğu için aynen çok sukur az kaldı 🙏🫶♥️

Cerenszn aminnn hepimizin ins bir avazda . Yada sezeryan olacaksa da acı sızı hemencecik geçsin toparlanalim 🌸❤️

Aryaninannesiiii ben habire evde olunca devamlı biisler yiyorum ondan dolayı hareketli 🙏 ama yorulursam keyfim olmazsa fln benimkide az eder sıkma canını yeri daralıyor normaldir hiç hareket etmezse sıkıntı olabilir ama yavaş ediyordur narin ediyordur sorun olmaz önemli olan etmesi sen onu takip et ediyor mu ona bak az veya çok değil canım

Cerenszn 33 .hafta ayaklarda ve ellerimde ödemler arttı uyuşukluk ve ağrı oluyor özellikle dizimde ve el ayak parmaklarımda 2000 Gr bebeğim son bir ayda kaç kilo alır acaba bir hafta geriden geliyormuş bebeğim

Cerenszn benimde 31+3 oldu bugn. mide yanmam çok zorluyo beni 🙁 kıyafetlerini yıkadım ütüledim hastane çantamı tamamlıyorum yavaş yavaş. Yatağını hazırlıycam. Ev temizliği var onu eşim yaparım dedi ama ne kadar yapar bilemedim ☹️

onun dışında meme ucu yarasından korkuyorum olmasın diye var mı doğumdan önce yaptıklarınız ?

Meryemcelikaliyeva kramp bende de oluyordu çok şükür artık olmuyor magnezyum ocean extramag kullanıyorum günde iki kere ve sade soda her gün içiyorum iyi geldi bana sizede tavsiye ederim 🌸

Cerenszn 34+1 oldukk 35 . Haftada ilk nst için çağırdı doktorumuz bacak kramplarım arttı 3 gündür yürüyemiyorum gebelik önceside yaşardım kramp ama suan 2 katı diyebilirim magnezyum fayda etmiyor işlerim kısıtlanıyor bakalım nolucak hastane çantamı hazırlayacağım inşallah bu hafta ev işleri de azar azar yapıyorum eşim yardım ediyor sağolsun biraz korku biraz heyecan

Dml991 bana ya krem dediler yada hindistan cevizi yağı ben sürekli karnımı yağlarken göğüs uçlarıma hindistan cevizi yağı sürüyorum

33+2 agırlaştık bi iş yapasım gelmiyor yemek yiyesim yapasm hiç yok sıcaklar beni çok bunaltıyor mide yanmalarım yeniden başladı 🥹 çok fazla yürüdügümde yada ayakta kaldıgımda zor basıyorum üstüne 🤰🏻

Cerenszn 33 haftalık Ken bizimde aynıydı kilomuz şuan 37 olcak haftaya kontorl var bakalım ne kadar oldu döndü mü kanala girdimi merak ediyorum son 22 gün normal doğum kaç Ağustos olur bilemem keşke temmuzda doğsa 🤣

Nurglsari Aynen öyle ben de korkuyorum her sertleştiğinde bebek bazen toplanıyor o da can yakıyor bazen alt tarafıma iğne batar gibi bi acı oluyor

• Af00 bunu yanıtladı.

Dml991 bende korkuyorum meme ucu yarasından gümüş kapak aldım kırmızı kantaron otu yağı aldım lansinohun Göğüs ucu kremini tahinin üzerine çıkan yağ var ya o da iyi geliyor diyorlar Onun İçin tahin de aldım yani ne gerekiyorsa tüm tuşlara bastım ha bir de sütüm olsun diye Bestlak damla aldım

Cerenszn 32. Haftada 2600 dü şekerim var insülin kullanıyorum bir tık tedirginlik var. 16 sına randevumuz var. Sanırım azıcık etli butlu mutlu bir bebek olacak 😅

33+6 yız. Bugün sabahtan beri çok hareketli canıma okudu resmen yeri daraldıkça kendine rahat pozisyon arıyor, gerilip duruyor sanırım. Kaburgalarımda batma hissi var bir de size de oluyor mu bilmiyorum. Zaman azaldıkça korkularım artıyor ilk bebeğim canım yansa da zaman yavaş yavaş geçsin istiyorum :(

eylemm09 bestlakı bende alıcam daha önce iyi gelmişti lansinoh bana yaramadıydı bende gittim e vit aldım eczaneden onu sürüyodum hızlıca toparlamıştı ama tabi acısını bi çekiyosn 😅

34+1 olduk bugün sabahları kalkarken ya da yatakta dönerken acayip kasık ağrısı oluyor sizde de var mı

Sd2147_ çok teşekkür ederim evet bana da doktorum magnezyumu 2 ye çıkardı eskisi gibi olmuyor eskiden 2-3 gün sürüyordu şimdi maks 5 dak falan oluyor teşekkür ederim 🌸🥰

Ben de 32+5 le aranızdayım. Dün bebişin kıyafetlerine giriştim ama ben daha kolay olur sanıyordum baya uzun sürüyormuş, etiketlerini kes ters çevir renklileri beyazları ayır falan :) daha sadece açık renklileri yıkamayı yapabildim ne ütüleme ne renklilere geçemedim bile.