Srfe01 eylemm09 evet aynısından aldım bende 925 ayar aldım 999 mu almaliydim.satici bunu önerdi xl.aldim göğüs çemberi genişliğine göre oluyor
Busee-ars Cerenszn Ay bebişler iyi de durumlar vahimm 34. Haftaya girdik bebiş 2 buçuk kilo 46 cm ama ben ölüyorum 😄😄 sıcaklar bir yandan sırt ağrıları bir yandan şimdi bir de ufak ufak sancılar başladı normaldir inşallah kasıklarda yanlarda ara ara acı ile beraber sancı oluyo artık tahammül seviyem çok aşağılarda 😄😄😄
Umutmirzainci Busee-ars 34 bitti mi ? Benimki de ayaklarıyla aşağıya vuruyor çıkacak gibi bu da doğum belirtisiymiş şaşırdım,normalde baş aşağı olunca doğum belirtisi olmaz mı ?
Busee-ars Umutmirzainci 36 olduk bu söylediklerin daha çok artıyo baş aşağıda ama yukardan ittirdikçe aşağıya dehşet acı giriyo idrar deliğini çok acıtıyo valla 2 gündür bakalım daha neler olacak senin nasıl gidiyo 😄
Babymom07 Nurglsari sinire baskı falan yapıyor heralde bende akşam misafirlikteydim sürekli oturmaktan baya ağrıdı şükür yattım geçti
metemom_ Sarina98 1 aydır erteliyordum canım sanırım fazla erteledim fizik tedavi doktoruna yönlendirdi direkt o da hemen tedaviye başlayalım veya doğumdan sonra gel dedi
Sarina98 metemom_ Allah yardımcın olsun, zor bir durum. Bende kaç aydır gitmiyorum, sadece ultrasona gidiyorum
miphr Sarina98 Merhaba, suyun fazlalığı ile ilgili doktorunuz ne diyor? Benimde fazla biraz korkuttu ciğer gelişimini etkiler diye ama her doktorda farklı bir yorum yapıyor.
Sarina98 miphr yeşil çay tuket dedi ama tüketmiyorum, su içme, yemekle birlikte hiç içme, tatlıyı kes. Su normale dönecek. Ama ben hiç birine uymuyorum ne yalan diyeyim sonuncu kontrolde de herşey normal çıktı
Ketii Cerenszn 33+4 oldum. Son kontrolümde 2 kiloydu. 35 te gidcem bidaha bakalım . Mide yanmalarım oluyo, bacak ve ayaklarda ödem . Ayrıca sarı akıntım oluyo ve vicudumda aşırı sivilcelenme başladı . Sürdüğüm kremler mi alarji yapıyo anlayamadım
-ABC123- Sarina98 bence ekmek, makarna olabildiğince az ye sebze meyve ağırlıklı beslen birde tuzlu şeylerden kaçın doğumdan sanra bütün ödemler gidicek inş.🤗
mrwseker Adsizbiri bende hep onu istedim kaşarlar muzlar kefirler çiğ bademler çok şükür gelişim iyiydi ama o ara hiç kapanmadı sadece nesquikle kapandı ondan söyledim zaten size de 😍