Okyanusolmak Dilara_0 çok yorma kendini. Bol bol dinlen. Ne kadar durursa kardır. Hayırlısı. Yaz mutlaka ben merak ederim ☺️
Dilara_0 Okyanusolmak ay teşekkür ederim yazarım 🥰 az kaldı benim de buraya doğum yazımı yazmaya heyecanla bekliyorum 😅
Okyanusolmak Bugün çatlak karınla uyandım. Hala dua ediyorum yatak izi olsun diye 😭😭😭 ilk çocukta hiç catlamamistim. Bı gecede çatlak mi oluşur ya offf
mucizem066_ Okyanusolmak ay inşallah bende sürekli yağ kullanıyorum başından beri ama geçen gün kasığımda ufak bi çatlak gördüm oralara süremiyordum şok oldum 😢😢
Okyanusolmak mucizem066_ evet ilk hamileligimde doğumda mi oldu yoksa hamileyken mi oldu bilmedigim altta bı çatlak vardı. Şimdi tecrubelendim. Komple yagliyorum 😂
Aryaninannesiiii Sd2147_ varis de olustu mu kılcal damar seklinde ? Benim 30+dan sonra birden cıktı :( hamilelikten sonra gecer mi acaba alt baldırlarımda var bacaklarımın
Sd2147_ Aryaninannesiiii sadece ayağımda bir bolgede oluştu ağrı yapıyor evet bence geçer düzenli yürüyüş ve egzersiz ile
seddackr Aryaninannesiiii benim basen ve popoda kırmızı benek gibi şeyler çıktı. Bunlar çatlak mı varis mi nedir anlamadım gitti. Sabahları azalıyor gibi inşallah çatlak değildir
Busee-ars Umutmirzainci 36 olduk bu söylediklerin daha çok artıyo baş aşağıda ama yukardan ittirdikçe aşağıya dehşet acı giriyo idrar deliğini çok acıtıyo valla 2 gündür bakalım daha neler olacak senin nasıl gidiyo 😄