Htciskif Merhaba ilk oğlumun adi ALPTEKİN Şimdi ikinci oglumuzu bekliyoruz o da DORUK KAAN olacak inşallah ismiyle yaşasınlar 🥰
gozdeyildirim 30 haftalığım daha anca karar verebildik erkek ismi bulmak çok zormuş 🤣 Rüzgar ve kıvanç arasındaydık daha hayırlı olsun diye kıvanç isminde karar kıldık ☺️
tugbamommm ggmom yaa ne güzeel 😍 eşimde ilk başka isimlere direttide dedim bak anlamları aynıymış kulağa da hoş geliyor çok fazla da yok öyle öyle ikna oldu 😂😂
Liv3652 Elif7723 oğullarının ismi Yekta ve Yaman 🥰 Karan Gökberk Kaan Utku aklima su an bunlar geldi farklı olarak 😄
Meltemm21 Elif7723 bizde daha karar veremedik ger gün karar değiştiriyoruz şuna arden ismi hoşuma gidiyor
Erinroz Meltemm21 oyy yeğenimin adı çok severim❤️ Asrın Ata Uras Alp Eren Tuna Levent Batu Han Asil Akın Belki fikir olur . Sağlıkla alın kucağınıza🥰🙏🏻
RezMom Elif7723 bal oğlum can oğlum tatlı oğlum güzeller güzeli oğlum 😂 ayy oğlum uyumuş da onu özledim kusura bakmayın 😍😅Ali Mirza ’mm bana göre dünyanın en güzel erkek ismi 😂