Berkenes Ben kendim kimi Berk düşünüyorum dünyaya gelsin hayırlısıyla eğer begendıysenız sızde koyabilirsınız
bilgegk Elif7723 Biz Kuzey Ege koyduk oğlumun ismini rüzgar ege yide çok beğeniyordum bunların yanı sıra Asil Barlas Alaz Uraz Uras Bu isimleride beğeniyorum
biranne__ Elif7723 Güney, Efe, Mete, Ege, Alparslan, Eren, Deniz, Berkay, Kaan, Ardıç, Poyraz, Rüzgar, Zamir
iremree Elif7723 benim ilk oğlumun ismi Ahmet Emre şimdi 2. Ye yine erkeğe hamileyim Allah nasip ederse mücâhid zeyd dedik
mickey iremree Birisi bana şey demişti. İsimlerin sonunu neden d ile bitiriyorsunuz ne anlıyorsunuz Araplara benzemekten. T ile bitirmek varken d ile neden bitirirsiniz ki diye. Bi densizin yorumunu paylaşmak istedim sadece,belirlediğiniz isimler çok güzel 🌸
EceQueen Kunt Alp düşünüyoruz şu an🙏🏻 tavsiyem ğ ç ü gibi yurt dışında zorlanacağı harfler içeren isimler koymayın. Hele gelecekte yapay zeka falan her şey evrensel olacak, evrensel geçerliliği dikkate alırsanız işi kolaylaşır💙
mickey Elif7723 Ben bi post açmıştım isim ile ilgili. Şu yönde linç yapanlar daha doğrusu yapmaya çalışanlar olmuştu. Neymiş de çocuğuma Arap ismi koyuyormuşum Araplara mı özeniyormuşum. Koyacak olduğum isim de geçmişten günümüze kadar gelen Türkiye’de çok kullanılan isimler arasında yer alıyor. Umarım sen linçlenmezsin bu yönde.
Smyydlgcc mickey Saçmalamak parayla değil ya.. Kime ne ayrıca İngiliz ismi kimseye batmıyor da Arap ismi neden batıyor 🙄 Herkesin kendi zevki kendi evladı
iremree mickey ben Türk olmaktan önce müslümanım müslüman bir türküm diyorum Elhamdurillah varsa konuşacak yazsın cevap beklerim kuranda geçen mücâhid ismi peygamber efendimizin evlatlık oğlu Zeyd bin hariseden aldım ilhamı Müslümanlıkla araplığı karıştıran varsa gelsin bana aydınlatırım 😅
perihankrkya Elif7723 oglumun ismi Oğuz Ali simdi ikinciye hamileyim Ozan Alp olacak belki begenen olursa diye yazayim dedim 🥰