Ayy bende o gün doğum. Burada durayım da doğum sonrası toplasiriz. Pazartesi kontrol var banada 9 salı dedi ama ben 10 olsun diyeceğim Çarşamba inşallah hir sıkıntı olmaz sağ saglim kavuşuruz bebislerimize.

merk benimde pazartesi kontrol hadi güzel haberlerle gelelim perşembe doğum demiştik inşllah değismez😌🙏

Benim de 11 Temmuz Perşembe aynı sizin gibi heyecan korku stres herşey var inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız ♥️

Aleyndeniz çarşamba kontrolüm var doktor bir şey demedi ama etrafımda herkes perşembe doğuracaksın kesin diyor bende burada bekleyim doğurursam gelirim😀

Aleynakuzuu
        37+5 günlük oldum şu an tam 38+ 1de alıyorlar doktoruma kalsa daha beklicez ama ben beklemek istemiyorum günü doluyor yeterli

Rumeysamete büyük cesaret normal doğum ve sezeryan yapacam asla.kendime güvenmiyorum ve acıya dayanan biri dilim şu tüm korkularım narkoz geçince agricak mi nasıl baş edicem rabim bir sancida kurtarsın tüm hamişleri sağlıkla al canım bebişi🥰

Pinaargunes evet şu an öyleyim kaç gündür gece korkudan stresen yatamiyorum son yanlız gecelerimiz ama stresten keyifle yatamiyorum Allah yardımcımız olsun

Samet01 rabim bir sancida kurtarsın inşallah büyük cesaret bir bebek varken ikncisi ben çok korkuyorum tekrar hemen hamile kalırım diye rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hastane çantama hemşireye verilecekler de bir takim var 10 lu bide bataniye kattım iki bez nolur nolmaz diye yedek olarak 3 takım aldım 10 bez aldım bir paket ıslak mendil 3 atlet aldım 3 çorap aldım yeterli mi bilmiyorum eksik birşey olursa da ablama söylerim gider getirir diye düşündüm

Tugcebngl nasıl geçti doğum rabim sağlık versin acıların varsa hafifletsin inşallah 🥰🙏🏻