Aleyndeniz ay ben de aynı gün sabah altı buçukta burda ol dedi doktorum 2,5 yaşında bir oğlum var onun için tedirginim bensiz ne yapar nasıl olur diye düşünüyorum Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım hastane cantana neler koydun🙈
11 temmuz doğum
Aleyndeniz Sanirim bunun tarifi yok hem çok isteyip, hem korku içinde olmak…
Banada perşembe demişti, Ancak geçen hafta son kontrole gittim. Ben çarşamba nöbetçiyim dedi 10 Temmuz’a aldı.
Hem gelsin artik diyorum hemdeeee korkusu en üst seviyede…
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Ayy bende o gün doğum. Burada durayım da doğum sonrası toplasiriz. Pazartesi kontrol var banada 9 salı dedi ama ben 10 olsun diyeceğim Çarşamba inşallah hir sıkıntı olmaz sağ saglim kavuşuruz bebislerimize.
merk benimde pazartesi kontrol hadi güzel haberlerle gelelim perşembe doğum demiştik inşllah değismez😌🙏
Aleyndeniz bende yarın doğuma giricem 2 gecedir hiç uyuyamıyorum nerdeyse stres ve korkudan başım tuttu resmen
Benim de 11 Temmuz Perşembe aynı sizin gibi heyecan korku stres herşey var inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız ♥️
PelinBaskan kaç. Haftalıksınız. Ben 37+1 im ne zamana gün verir
Aleyndeniz çarşamba kontrolüm var doktor bir şey demedi ama etrafımda herkes perşembe doğuracaksın kesin diyor bende burada bekleyim doğurursam gelirim😀
GuzelMelegimm 37+1 de gün verdi doktorum 38+0 a
PelinBaskan hayırla gelsin inşallah bizde cumartesi falan oluruz herhalde
Aleyndeniz şuan kaç haftalıksınız kaçıncı haftada doğuma alcaklar
GuzelMelegimm hayırlısıyla kavuşun canım inşallah
Aleynakuzuu
37+5 günlük oldum şu an tam 38+ 1de alıyorlar doktoruma kalsa daha beklicez ama ben beklemek istemiyorum günü doluyor yeterli
Rumeysamete büyük cesaret normal doğum ve sezeryan yapacam asla.kendime güvenmiyorum ve acıya dayanan biri dilim şu tüm korkularım narkoz geçince agricak mi nasıl baş edicem rabim bir sancida kurtarsın tüm hamişleri sağlıkla al canım bebişi🥰
Pinaargunes evet şu an öyleyim kaç gündür gece korkudan stresen yatamiyorum son yanlız gecelerimiz ama stresten keyifle yatamiyorum Allah yardımcımız olsun
Samet01 rabim bir sancida kurtarsın inşallah büyük cesaret bir bebek varken ikncisi ben çok korkuyorum tekrar hemen hamile kalırım diye rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hastane çantama hemşireye verilecekler de bir takim var 10 lu bide bataniye kattım iki bez nolur nolmaz diye yedek olarak 3 takım aldım 10 bez aldım bir paket ıslak mendil 3 atlet aldım 3 çorap aldım yeterli mi bilmiyorum eksik birşey olursa da ablama söylerim gider getirir diye düşündüm
Toprak-Elif sağlıkla kucaguna alırsın canım inşallah
merk sağlikla Kucağına alırsın canım
Pinaargunes hadi hayırlı 🥰
Tugcebngl nasıl geçti doğum rabim sağlık versin acıların varsa hafifletsin inşallah 🥰🙏🏻