• Bebek İsteyenler
  • Regle iki gün kala beta negatif çıkıp, sonra pozitife dönen oldu mu

Lolli benim beş gün kala negatifti regl günü idrar testiyle öğrenmiştim

DENIZ_55 sağol canım Allah razı olsun. Hapimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur inşallah 😇

Umrecam yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah😇

Aleynakuzuu inşallah benim de öyle olur hayırlısıyla bekliyorum 😇

Cnsgumus inşallah canım çok teşekkür ederim ☺️Bu şekilde bir sürü kişi gebe kalmış bana da umut oldu 😇

Ftmasln yarın sabah erken gebelik testi yapıcam tekrar bakalım ne olacak. Hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım ☺️

Lolli Amin inşallah cnm hayırlı haberini bekliyorum inşallah haber ver test yaparsan🥰

Lolli ah canım benim 13 gün gecikince ufacık değerle öğrenmiştim dış gebelik oldu maalesef ama o kadar gecikmeyle öğrenmiştim düşün artık ❤️

Lolli
      Şahsen sana kendi yaşadığımı anlatıyım canım kızımda 2 aylıkken öğrendim bu benim hatam 🤭🙏dış gebeliğimi gecikmenin 13. Günü öğrendim bu ayda 12. Günüm gecikmemin 11. Günü betam 52 geldi umut hep var aslında idrar testlerim pozitifti birkaçı negatif geldi bu ay kanda çıkmadı asla iki kere verdim bir hafta gecikme olunca dünde verdim ve sonuç ortada ❤️❤️🌸

Mom6535 ben de normalde dün regl olmam lazımdı olmadım hiç bir ağrım da yok. Sadece göğüslerim biraz hassas. Normalde de adet belirtileri yaşayan biri değilim. Sık idrara çıkıyorum. Acaba geç mi yumurtladım diyorum.. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar kan testi vereyim diyorum.

Bir_nazenin01 erken gebelik testi negatif çıktı ama daha gelen giden yok. 8 gün önce ilişki olmuştu eğer geç yumurtladıysam ve adet olmazsam biraz daha bekleyip tekrar kan testi vericem değişik bir ay benim için 🙈

1hafta önce negatıf gebelık yok dendı bı hfta sonra önce ısrar yaptım cıft çıktı hemen kan verdım 300lerdeydı ben sokkkkk tabııı olabılır

Gzd0303 bir hafta kala negatif olması normal olabilir de ben iki gün kala vermiştim kanı. Hayırlısı artık. Belirsizlik yoruyor. Regl olmazsam tekrar kan veririm

Lolli az önce kaset test yaptım çokk silik çikti gecikmenin 1. Günü bugün kasık ağrım göğüs hassasiyetim devam ediyor