Regle iki gün kala beta negatif çıkıp, sonra pozitife dönen oldu mu
Bende adete 5 kala negatif çikti kanda yarın adet günüm dur bakalım nolacak inşallah pozitif görürüz 🥲
Canım benim adetim üç gün gecikti betam negatif çıktı iki gün daha gecikince tekrar yaptım pozitif çıktı olabilir yani
Rabis_hh keşke bu kadar net konuşmasanız yada daha yumuşak dille söyleseniz bir umut işte arıyoruz duymak istiyoruz…
Lolli tabiki dönebilir çok ihtimal var canım inan o kadar farklı ki herkesin bünyesi yaşadıkları ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım regl gecikmesinin ikinci gününde test negatifti dördüncü gün pozitife döndü bu ay reglime bir hafta kala öğrendim yani regl olana kadar ümit var diyorum ben hep allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin umarım pozitife döner 💖
Bir_nazenin01 bugün benim regl günüm Şuan bir şey yok ama sanmıyorum. Belki düzensizliktir
Lolli benimde regl günüm bugün aşırı kasık ağrım var gelen giden yok
Lolli bende negatif çıktı sonra adet günüm geldi geçmesini bekledim idrar testi yaptım çift çizgi çıkınca kadın doğuma gittim hamile olduğumu öğrendim😃
Bende reglime 3 gün kala kan verdim negatif çıktı, adet günüm 4 gün geçtikten sonra birdaha kan verdim beta 312 çıktı 🥰
Lolli bence umut var canım adet olana kadar bende 1 gün kala yaptim negatif çıktı kan 2 gün geçti günüm bugün ilişkiden sonra pembe leke geldi bidaha gelmedi salı günü doktoruma gidecem bakalım ne çıkacak rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🥰bide başımdan geçen bi olay diğer hamileligimi 6 haftalikken öğrendim ne kanda ne idararde bildiler tesadüfen rahmimde sorun diye doktora gönderdiler ama hamileymisjm biz şok olmustuk sende umudunu kaybetme canım dualarım senle
Aleynakuzuu inşallah benim de öyle olur hayırlısıyla bekliyorum 😇
Bir_nazenin01 İnşallah hayırlı haberler alırız bana da haber et canım 😇