Dilekulgtt Nergisim09 yaaa benim 6 gun suruyor vallahi o yuzden şaşırdım 😁 insallah onumuzdeki ay guzel haberler aliriz
Gkce18 ervaca1507 canım yarın pik olabilir henüz çok koyulaşmamış bu markayı kullanmadım hiç ama sanırım hepsinde aynı koyulukta olması gerekiyor
ervaca1507 Gkce18 canım bu testte sağ taraf lh hormonu gösteriyor test anlatımında sol taraf sağdan koyu veya aynı koyulukta olsun deniyor ovulasyon icin
zlemceylan @Nergisim09 @Zeyson @Gkce18 @Dilekulgtt Kozlar benim bat 23 Temmuz fakat karnımda böyle kramplar oluyor bir de idrarımı yaparken farkettim beyaz yumurta akı gibi parça geldi neden olabilir acaba
Dilekulgtt zlemceylan bu kadar erken belirti verirmi sanmiyorum birdaha yumurtlama goruyo olabilirmisin acaba
zlemceylan Dilekulgtt yumurtlama testi yaptım ama silik çıktı enfeksiyon da olabilir belki de görünce de şaşırdım
Dilekulgtt zlemceylan bilemiyorum vallahi canim enfeksionda olabilir ama inslalah gonlunce olsun bekledigin haberi alirsin insallah 😇
zlemceylan Gkce18 bilmiyorum o da olabilir ama herhangi bir pembe kahve gibi akıntı da gelmedi sende oldu mu peki