Ebruebos zlemceylan bende olmuştu adete 5,6 gün vardı yanılmıyorsam küçücük pembe leke geldi başka da olmadı. Ama her gebelikte olmuyormuş.
Gkce18 zlemceylan yok canım kadınların cok az kısmı yaşıyor bunu çevremde hiç gelen olmadı desem hep sorarım çünkü samımı olduklarıma😂 sadece yakın bi arkadasımdan gelmişti
zlemceylan Ebruebos evet öyleymiş bende herkeste oluyor diye zannediyordum peki sizlerde karnımda böyle şişlik var ya gaz var gibi de ama değil nedenini anlayamadım oluyor muydu sizlerde de
zlemceylan Gkce18 bunu öğrenmem iyi oldu bende gelmedi diyerekten acaba olmaz mı falan diye düşünüyordum 😅 1 hafta oldu çünkü reglime de 10 gün var bakalım haftaya test yapacağım bi 🥰
Ebruebos zlemceylan ben hiç anlamadım ilk gebelikte hatta olmadı bu ay dedim spora başladım spor yaparken belim çok ağrıdı ertesi gün test yaptım pozitif çıktı. Adet günüm geçtikten sonra benim belirtiler başladı şişkinlik göğüs ağrısı bel kasık ağrısı vardı.
mothercup kızlar 8-10-11 temmuzu değerlendirdim 12 temmuzu değerlendiremedim 13 temmuz yani bu günü değerlendirmeli miyim ve artık test yapmaya devam etmeli miyim
zlemceylan mothercup çatlama olmuş canım bugünü de değerlendir istersen bi 🥰 en azından içinde kalmamış olur
Ebruebos mothercup evet dünde silikleşmeye başlamış gibi. Bende bunu merak ediyorum hangisini çatlama günü almamız gerekiyor?
Ebruebos zlemceylan evet sanırım öyle o zamanlar anlamamışımdır belki belirtileri hemen olmuştu onda 🥲 şimdi her şeyi belirti sanıyorum ama bu ay hiç beklentim yok belirti aramıyorum.
zlemceylan Ebruebos zaten genelde kendini ne zaman rahat ve stressiz hissedersen o zaman oluyor ♥️ bizim de ilk denememiz bakalım kendimi hiç kasmadım kesin olacak gözüyle de bakmıyorum hayırlısını diliyorum 🙏🏼🥰
Hilal3829 MrvBK teşekkür ederim ilk defe deneyeceğim bakalım inşAllah hayırlısı olur sizinlede paylaşırım
MrvBK Hilal3829 Aklına takılan bişey olursa buraya fotoğrafını at canım. İlla birimize denk gelir, yönlendiririz seni