zlemceylan ervaca1507 pik oluyor koyulaşıyor ya sonraki günlerde rengi açıldığında testin çatlama oluyor
Dilekulgtt @Nergisim09 @Zeyson kızlar lekelenmeye basladim buyuk ihtimal bende elendim ovulasyon ise yaramadi 🙄
Zeyson Dilekulgtt aaa ya ben senden umutluydum bu ay cnm neyse kısmet degilmiş o kendisi seçermiş gelecegi zamanı
Nergisim09 Dilekulgtt hayırlısı olsun gülüm nasipse öbür ay inşallah soğan suyuna baslicam ben yarın adetim bugün 3 gün oldu bitti hatta bugün bile gelmedi 2 gün dolu dolu oldum
Gkce18 ervaca1507 ikiside aynı koyulukta ise 3. Gün acılır rengi Benım öyle olmuştu üste fotoğraflar var bakabılırsın💗
Dilekulgtt Nergisim09 okadar kısa mi suruyor peki senin. Bende dusunuyorum sogun suyu ama once bi doktora gidecegim muayne olmadim ne zamandir
Gkce18 ervaca1507 canım yarın pik olabilir henüz çok koyulaşmamış bu markayı kullanmadım hiç ama sanırım hepsinde aynı koyulukta olması gerekiyor
Nergisim09 Dilekulgtt valla en fazla 3 gelirdi ama 2 gün dolu dolu geldi bitti adet olduğum gün test yapmıştım zaten erken gebelik tek çizgi çıktı akşamına adet olmuştum
Hilal3829 Bende başlamak istiyorum ovülasyon testine ama düzenli regl olmuyorum onun için hala regl olmayı bekliyorum
Dilekulgtt Hilal3829 yumurtlsmayi görmek icin ovulasyon iyi bisey duzensiz adet goruyosun yumurtlamani tahmin edemezsin cnm
Dilekulgtt Zeyson insallah olur yaaa. Ilk gebeligimde bu kadar takmamistim simdi cok takıyorum kafamdan atmam lazim ya
Dilekulgtt Nergisim09 yaaa benim 6 gun suruyor vallahi o yuzden şaşırdım 😁 insallah onumuzdeki ay guzel haberler aliriz