Babyloadinggg ercankorcak Dost balci_huda iy-23 Merhaba Antep’e yeni taşındık ve doktor arayışındayım. Çağdaş ve bi doktor arasında kaldım. Çağdaş Beyden memnun musunuz biraz bahseder misiniz, acil durumlarda ulaşılabiliyor muyuz. Doğum yaptınız mı bilgi verir misiniz
iy-23 Dost merhaba bende çağdaş beyin hastasiyim sanko fiyatina doğum yaptiracagi bilgisini kendisi mi verdi acaba ? Dünden beri strese girdim medical point cok pahali diye
Dost iy-23 evet çagdaş hoca söyledi Bugün de numram medical park vermiş ordan arafılar 16.500 e oda süslemesi falan da varmış içinde Yanlız sankoda annenin ve bebegın 5. Gün kontrolü de fiyata dahildi Burda dahil değil miş
Dost iy-23 sankonun muayene ücretine zam gelmiş 1 haftaya kadar doğum ücretinese zam gelicekmiş hasta kayıt a sormuştuk
ercankorcak iy-23 benkiside agustason sonu Eylül başı gibi medikal pahalı diyorlar inşallah uygun olur .
alyamm_33 Dost peki sankoda doğum ücretleri nedir biliyor musunuz ben de oraya gitmeyi düşünüyorum bildiğim bir doktor da yok sadece hastaneye beğeniyorum
iy-23 Dost çok çok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için bende irtibata geçerim çaĝdaş hocayla umarim ayni kolayligi bize de sağlar
ercankorcak iy-23 Çagdas bey sanko fiyatı 21.00 ₺ dedi Medicalda persembe orda olucam fiyatları öğreniriz dedi
iy-23 Birde açıkçası sankonun hastane sartlari baya iyi diye duymustum o yuzden içim rahatti ancak medikal hakkinda pek bilgim yok acikcasi ondan da endiseliyim
Adensmom8 iy-23 medikalin eski çalışanıyım aynı zamanda orda doğum yaptım emin olun sankodan çok çok iyi ve çok daha ilgili memnun kalacağınız kesin emin olun işten ayrılalım 2 yıl oldu şimdi ikinci bebeğimi de orda doğum yapacağım inşallah 🥰
ercankorcak Bugün mesaj attım bilgi almak için Sanko için söyledi 21.00₺ die tabiki yüz yüze görüşmek daha iyi 31 haftaya girdim bana da 1 ay var daha hemen hemen