ercankorcak Doğum yapan varmı burda nasıl ilgileniyorlar . Cagdaş beye gidiyordum bu hastaneye geçmiş bu hastane nasıl bilmiyorum sankoya gidiyordum. nasıl bı hastane acaba fiyatları bilen var mı ?
Dost ercankorcak kacıncı haftadasınız bnm iki haftam kaldı bende çagdaş beyle oraya gideceğim sanko dan gelen hastalarına sanko fiyatıba doğum yaptırıcak medicalde
ercankorcak balci_huda İlgilenmeleri nasıl gittiniz mi doğum veya sezaryan oldunuz mu ? Doktorum o hastaneye geçtiği için pek bilmiyorum
iy-23 Dost merhaba bende çağdaş beyin hastasiyim sanko fiyatina doğum yaptiracagi bilgisini kendisi mi verdi acaba ? Dünden beri strese girdim medical point cok pahali diye
Babyloadinggg ercankorcak Dost balci_huda iy-23 Merhaba Antep’e yeni taşındık ve doktor arayışındayım. Çağdaş ve bi doktor arasında kaldım. Çağdaş Beyden memnun musunuz biraz bahseder misiniz, acil durumlarda ulaşılabiliyor muyuz. Doğum yaptınız mı bilgi verir misiniz
Dost iy-23 evet çagdaş hoca söyledi Bugün de numram medical park vermiş ordan arafılar 16.500 e oda süslemesi falan da varmış içinde Yanlız sankoda annenin ve bebegın 5. Gün kontrolü de fiyata dahildi Burda dahil değil miş
Dost iy-23 sankonun muayene ücretine zam gelmiş 1 haftaya kadar doğum ücretinese zam gelicekmiş hasta kayıt a sormuştuk
ercankorcak iy-23 benkiside agustason sonu Eylül başı gibi medikal pahalı diyorlar inşallah uygun olur .
alyamm_33 Dost peki sankoda doğum ücretleri nedir biliyor musunuz ben de oraya gitmeyi düşünüyorum bildiğim bir doktor da yok sadece hastaneye beğeniyorum
iy-23 Dost çok çok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler için bende irtibata geçerim çaĝdaş hocayla umarim ayni kolayligi bize de sağlar