Fatma_Fatma Tutaste_ tam böyle abdestimi almışım elbisemi giymişim tam namaza durucam bi hapşırık bütün işimi bozuyor kendimle dalga geçiyorum artık benim oğlum okadar sert vurmuyor sizinki kadar
metemom_ Tutaste_ şaka yapıyorum boşver öyle söyleyince de anlaşılıyor 😂baskı bir yana dursun birde enfeksiyonum var sürekli tuvaletim geliyor zaten üstüne birde bu baskı çok kötü okutor
DENIZ_55 Tutaste_ aahh ne çekmiştim geçen sene hamile iken sahile giderdik her 5 dakikada bir tuvaletim gelirdi eşim gülerdi ginemi derdi evde eşime tuvalete bi yatak atmak istiyorum dediğimi biliyorum 🤣🤣🤣
elifozkann ZeynepDuru17 24 haftalıkken alışveriş merkezinde bi kere tekmesi sebebiyle bi anda cok fena sıkıştım bi kere arabada altıma bile kaçırdım😃
ZeynepDuru17 elifozkann ahahhaah normal ben günlük ped takiyordum hep hijyen açısından bendede olmuştu koşarak gitmiştim 🤣🤣
Tutaste_ elifozkann aahahah ya işte ondan korkuyorum olurmu dıye demkki oluyomuş bizim gittiğimiz yerlerde olmuyor tuvalet bayagı araman lazım 🤷suyu azaltıyom ben 🤷
ZeynepDuru17 Tutaste_ takma takma tuvaletini yap gitmeden biyere illaki WC olan yerler vardır dışarda 😂
Eceninanne Tutaste_ ben 15 haftalıgım kusunca organlarım sankı cıkacak gıbı oluyor o arada tuvaletim gelmemesine rağmen 2 3 damla akıyor 🙈
ZeynepDuru17 Tutaste_ bebeğin için iyi bişey bu tabiki ama korkma korkarsan korktuğun şey başına geliyo 😂
Tutaste_ 4949zilanerturk bende 24 üm ozman oluyor herkese bu bi soruyım dedim ya banamo oyle geliyor kacırıröıyım diye ilk gebeliğim benim demkki oluyomuş