kardelengurler7 Tutaste_ ayh aramızda çok az var kız bizde 24+6yız aynısı banada oluyor tekmeleri çok sert değil ama kaçıracak gibi oluyorum geçen gün altıma yapiyodum az kalsın eve son anda girdik koşa koşa tuvalete gittim inan
Tutaste_ kardelengurler7 evet senle az var aramızda😀😀 ya benım bazen cok tekmeliyor orayı kactı kacıcak gıbı oluyor 😀😀
Papatyakokulukiz Tutaste_ son haftalarimdayım ve surekli lavabodayim . Çok sinir bir durum bazen klozet başında uyuyakalıyorum 😀😀
metemom_ Tutaste_ şaka yapıyorum boşver öyle söyleyince de anlaşılıyor 😂baskı bir yana dursun birde enfeksiyonum var sürekli tuvaletim geliyor zaten üstüne birde bu baskı çok kötü okutor
metemom_ Tutaste_ gerçekten öyle hamileligin nesini seviyorlar anlamıyorum 8 aydır çekmediğim çile kalmadı 😂
Tutaste_ metemom_ vall ya ben benlıkten cıktım yıkılmaz dağ gibi bana bişey olma diyodum herseyim değişti 😀😀
OnuurrMom Tutaste_ Bende ayni durumdayim canim suan inan 10 dakikada bir tualete gidiyorum surekli sidik torbami tekmeliyor kacirdigimda oldu acikcasi Allahtan disari cikmiyorum bu sicaklarda yoksa rezillik 🥴😁😁
Booksandcats Vuruyor vurmaz olur mu 🤣 bazen gerçekten çok sıkıştım sanıyorum tuvalete gidiyorum 2 damla anca geliyo. Bazen de gülerken yakalıyor beni bikaç kere kaçırdım altıma da 🤭🤣