Tutaste_ Kızlar bebiş sidik torbanıza vuruyormu 😀😀altınıza kacırcak gibi oluyomusunuz sanıyelik dısarda olcakta kacırcam diye cok korkuyorum 😀
Fatma_Fatma Tutaste_ he he ben çok kaçırdım evde tam tuvalete giderken bi hapşuruyorum gittii. 1kere de dışarda kaçırdım ama çok korkuyorum gene olucak diye.dışarıda hapşırıcam diye ödüm kopuyor yada öksürücem diye
Neferut Tutaste_ bi keresinde rüyamda tuvalete gittiğimi gördüm oturdum klozete yapıcam bi uyandım gerçekte altıma yapmısım 2-3 damla 🤭 ay çok sinirlerim bozuldu geçen de avmde lavaboya yetişemiyordum az kalsın unutulmaz bir an yaşayacaktım 😂
Tutaste_ ZeynepDuru17 vallmı tekme yüzündenmi olmuştu bpyle bi anda vuruyor kaçırcakmıs hissi geliyor 😀
Fatma_Fatma Zeyneppx ben söylemiyorum eşime dalga geçer diye çok başıma geldi evde ama dışarıda 1kere oldu 😄
Tutaste_ Zeyneppx eyvh eyvah 😀😀😀tekme yüzündenmi 😀😀 24. Haftadayım kızım rambo gibi tekmeliyor aynı anası 😀
Fatma_Fatma Tutaste_ hapşırık ve öksürük yüzünden oluyor tekme yüzünden olmadı daha küçük ya 21+6 yız
kardelengurler7 Tutaste_ ayh aramızda çok az var kız bizde 24+6yız aynısı banada oluyor tekmeleri çok sert değil ama kaçıracak gibi oluyorum geçen gün altıma yapiyodum az kalsın eve son anda girdik koşa koşa tuvalete gittim inan
Fatma_Fatma Tutaste_ benim birde akıntım çok oluyor ama normalmiş. namaz kıldığım için günde 7kere iç çamaşırı değiştirdiğimi biliyorum bez yada ped de takamıyorum tabi
ZeynepDuru17 Tutaste_ takma takma tuvaletini yap gitmeden biyere illaki WC olan yerler vardır dışarda 😂