RezMom Elanurakgun22 biz de uzaktık ya 1 sene ilişkiden sonra gördük birbirimizi 🥰 salıkla gelsin meleğiniz🥰
Yazmelegi_ RezMom görücü oldu bizimki ama aslında öncesinde annemin kuzeninin düğününde gördüm uzaktan da akraba sayılıyormuş ama dıdısının dıdısı 😁 düğünde o sözlüydü değişik bir ailesi var çocuğu zorla başkasıyla sözlendirmişler her neyse o düğünden 1 ay sonra ayrılmışlar bir kaç ay sonra da biz konuşmaya başladık 1 seneye yakın nişanlı kaldık sonra evlendik ve 11 aylık kızımız var ❤️
AdaEcem RezMom benm de bu kafamı karıştırmışti Hocam mi abi mi desem, abi dedim de bazı ortamlarda hocam diyorum 😄 hem eşim hem de kaynım profesör 🤫
yusufumm47 RezMom Kendisi baya utangaç olduğu için yapamadı ben devreye girdim direk valla 😅😅 zamanla geçti utangaçligi biraz
yusufumm47 RezMom bu arada Allah razı olsun amin inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🥰
Leylaaaaa RezMom ben Güneydoğu’da bir köyde öğretmenlik yapiyordum eşim de benim okula atanıp gelmişti orda tanıştık. 1.5 yıl aynı okulda çalışan öğretmen arkadaşlardık, sonra sevgili olduk 8 ay sonra da evlendik. 7 yıllık evliyiz 2.cocuguma hamileyim