• Gebelik
  • 37. Haftanın icindekiler🙋‍♀️

sweedishish 37 olduk ikizlerimle 🐣🐣 kalçam felaket ağrıyo yürüyemiyorum resmen.. yatakta sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum neyse ki pazartesi günü doğum var🙏

sweedishish valla onu söylemedi sadece sancı görünüyor hissediyormusun dedi evet ara ara dedim iyi çok güzel dedi sanırım kendi sancım gelecek olmasına güzel dedi😄

36+5 deyiz ama ultrason da bir hafta önde görünüyor 3050gr 49 cm baş aşağı pozisyonda arada baskı oluyor çok sertleşiyor karnım harekerleri iyi nst temiz çıkıyor sancı yok bekliyoruz bakalım 😌

sweedishish bugün 37haftalik olduk geceden beri sol kasık ağrım vardı birazda lekelenme acile gittim elle muayene etti açılma yok bebeğin başını hissediyorum dedi nstde sancida çıkmadı cuma günü randevum var bakalım doktor ne diycek

34busra hayırlı olsun canım sadece bel agrin mi vardı açılma kasık ağrısı olmadii?

sweedishish bugün tam 37 haftalık ara ara sancı girip çıkıyor aşırı şişkinlik var yürümekte zorlanıyorum ve evde hiç oturmak istemiyorum geceleri uyuyamıyorum 😥

Demetibrahim belim ağrıyordu ayaklarıma vuruyordu artık kontrole gidince doğum ağrıların başlamış dedi doktor yatırdı beni çok şükür 🙏

aynenkezoaynen aynıyız 3000 gr dedi nst de sancım çıktı doktor gün verdi sırtım belim kasıklarım ağrıdan duramıyorum sürekli hareketli inş bi sorun çıkmaz çünkü Doktor’un verdiği günü beklemez gibime geliyor iki sezeryan arası yakın