hknbsrsura biricigimbebegim aynı şey benimde basima geldi benimki 3 dakika bile sürmedi insaAllah bebeklerimiz sağlıklıdır 😣😕
biricigimbebegim hknbsrsura inşallah ☺️ Vesvese yapmıyorum sadece iyice görecem diye heyecanlanmıştım
zgepolat biricigimbebegim yerinde olsam zaman geçmeden giderim. Detaylı ultrason öyle 3 dakika sürmüyor. Parmaklarında ki kemiklere kadar tektek ölçülüyor. Belli zaman içinde yapıldığı için zamanı geçmeden git bence
edashh biricigimbebegim detaylı ultrason 55 dk sürmüştü herşeye bakıldı nasıl yani sizin bu kadar a süre oldu anlayamadım özel biryere gidin bence bu anları kaçırmayın bir daha geri gelmez
Kurabiyecik biricigimbebegim canım ben de devlette Çapa’da yaptırmıştım. 10 dk falan sürdü benimki de. Ama perinatolog çok iyiydi herşeyine baktı ve rapor verdi. Özel ücretli olduğu için çok daha ayrıntılı bakıyor. Devlet hastanesi hızlı hızlı inceliyor. Ben de şaşırmıştım süre az olunca ama rapor temiz çıkınca yenisini yaptırmadım. Doktorum da gerek yok yeniden yaptırmana dedi
zgepolat biricigimbebegim bu arada detaylı ultrasonu kadın doğum değil , perinatoloji uzmanı yapıyor. Dışarıdan bir doktor araştırırsan bu şekilde araştır canım
mucizem_0809 biricigimbebegim yani anlasak zati doktor biz olurduk 😂😂 görüntüdeki bizim evladımız sonuçta insan görmek istiyo mesela dün doktor kalbine bakıyomuş dedim ki o baktığın kafa mı 🙈
bsrm biricigimbebegim devlet hastaneleri malesef oyle bende gitti 5 dakika bakti. Kilosu nasil diye sordum kagitta yaziyo dedi. Ben bile goremedm kendine donuktu
biricigimbebegim bsrm kilosunu söyledi sağolsun 530gr ben kilo veriyorum hep neyse ki normalmiş bebiş
Yesimustafa biricigimbebegim sağlık personeli olduğum halde devlette ayrıntılı ultrasonm 3 dakika sürdü sadece.siyah beyaz resim çıktısı aldı vermedi bile . Özele gittim 45 dakika sürdü muayenem ve eşime ait yer bile vardı o dakikalarda izledi orada. Bence bi kereye mahsus da olsa bu keyfin tadını çıkarın sidi video verdi ve 4 tanede renkli resim verdi
IzguVeAnnesi Oges Evet onceliginiz perinatolog olmali . Benim gittigim özelde radyolog bakiyordu.😊İkinci secenek radyolog da olabilir😊
Nazliozr IzguVeAnnesi bnde özele gidiyorum geçen hafta çok hareket etmedi tereddüt yaşadım o yüzden büyüğün tekrar gittim hareketine bakmak için ayrıntılı ultrasonu sordum 25 hafta gel dedi Şu an 22+6 haftalığım 🤷🏼♀️