Nily biricigimbebegim 45dk 1 saat arası değişiyor. Eğer yüzünü göremezsen dolaşıp bidaha gidiyosum tekrar bakıyor doktor özelde. Eğer durumunuz varsa özele gidin bence. Bu ayrıntılı çok önemli bi mevzu. İhmale gelmez.
Tugceisil biricigimbebegim canım 15 dk sürdü yeterli diye düşünüyorum geçiştirme bir durum hissetmedim herşeyine baktı doktor.
Tugcebasak biricigimbebegim canım ben özelde yaptırdım baya inceledi bebeği özele gitmeni tavsiye ederim
Cemreemine biricigimbebegim canim ben yaptirdim 2 saat surdu kan akisi cartu curtu niye o kadar kisa yapmislar
Burcu91 biricigimbebegim bence sen direk.ozel.hastaneye git detaylini iyice yaptir one br oyle nerelerine bakmis acaba o 3 dakikada benmki yarim saat surdu heruerne bakti kalbi bobregi ulan bobrek ustu bezlerine bile bakti😀 bebce zaman kaybetmeden git derim suohe olmasin icinde
zgeGen biricigimbebegim ben özele gittim 400 tl verdim yarım saatten fazla sürdü çok ayrıntılı anlattı gösterdi cd verdi fotograf verdi rapor verdi
Tugceisil 1 saat neye bakıypr anlamadım bize de CD verdi 15 dk sürdü Haftam 19 ve özele gidiyorum 🤷🏻♀️ Anlamadım niye farklı herkesin
Cemreemine Tugceisil ben 400 tl.verdim ozel.hastaneye gidiyorum bende gittigim hastanede yoktu baska yere gittik 2 saat inceledi tam ve hatta bi yerini goremedi baska gun icin randevu verdi 45 dk kadarda o zaman bakti doktordan doktora degisiyo sanirim
Hilal34 biricigimbebegim hangi şehirde hangi hastaneye gittiniz acaba ?? Ben İstanbul Semiha Şakir devlet hastanesinde yaptırmıştım. 40 dakika sürdü .çokta memnun kalmıştım .
Melissssgrc biricigimbebegim sen başka doktora sıra al öyle şey mi olurmuş allah korusun ya adı üstünde detaylı yani geçiştirmek ne o öyle sen üstüne düş başka yere sıra al