biricigimbebegim Oges onlar işin asıl uzmanı ama her ilde yok Eğer gerçekten sıkıntılı bir şey görürlerse mutlaka yönlendiriyorlarmış
IzguVeAnnesi Oges Evet onceliginiz perinatolog olmali . Benim gittigim özelde radyolog bakiyordu.😊İkinci secenek radyolog da olabilir😊
Esrabzdmr biricigimbebegim bazı devlet Hastaneleri yetersiz bu konular da . Ozele gitmeni tavsiye ederim
TimuinMeliskdem biricigimbebegim yani detaylı ultrasona perinatolog doktor giriyo sizinkini nasıl o kadar çabuk yaptılar şaşırdım ben özelde yaptırdım sadece 15 dk kalbine baktı 45 flan sürmüştü o kadar kısa sürmesi şaşırtıcı ultrasonu dönmemesi de bahane heralde
biricigimbebegim TimuinMeliskdem normal radyolog o da anlıyordur da resmen hızlı hızlı baktı herhalde
Kubra87 Ben 22. haftada girdim ona, özel hastaneye gidiyorum adanada, muayenemiz 100 TL ama detaylı taramaya 75 TL ödedik ve yarım saat sürdü. Bence özele Bi git, bu önemli bir şey. Omurgasına parmaklarına falan varana kadar baktılar. İstersen Bi git özele.
Azrazerin biricigimbebegim valla canım ben özele gittim beni bile muayene etti 30-40 dk sürdü boğazıma yanlarıma baktı bebeğin güzel bir remsini vermek içinde mola verdi 15 dk sonra gel dedi gittim çok gğzel fotolarda verdi
biricigimbebegim GULSAHKP Ablam da aynı şeyi söyledi Kadın Doğum doktorları da görüyor zaten dedi Allah korusun sıkıntılı bir durum olursa
biricigimbebegim Portlek doktoru normal diyip detaylı da çok farklı bir şey çıkan duymadım hatta ufak tefek şeyler geçiyor önemsemeyin demişlerdi
mucizem_0809 biricigimbebegim yani anlasak zati doktor biz olurduk 😂😂 görüntüdeki bizim evladımız sonuçta insan görmek istiyo mesela dün doktor kalbine bakıyomuş dedim ki o baktığın kafa mı 🙈
duru1938 biricigimbebegim bnde devlete gittim önce detaylı diye soktular bi kaç dk da bitti meğer detaylı değilmiş kalp ritimine mi ne bakılıyomuş snra özele gittim..