H-ckerana Merve0132 Haklısınız umarım sizinki çok rahat geçer sağlıkla gününüzü tamamlarsınız 🙏🏻 çalısmanız takdir edilesi.Ben çok zor gebelik geçirdim bulantı falan mahvetti aylarca,birde 4 yaş cocugum var onu okula getir götür cok zorlandım işte hic calısamazdım 😁
Merve0132 H-ckerana teşekkür ederim, annelik mesaisi en zoru zaten ☺️ ben de bulantı için prilam kullanıyorum bugün bi içmeyim dedim tüm gün bulantıyla geçti, sizin kaçıncı haftada bitti bulantı?
Merve0132 Yeniyeniden bana da öyle geliyo da işte insan doğumdan sonra daha fazla yanlarında olmak için istiyor 😕
H-ckerana Merve0132 Prilam günde 3 içiyordum ama fayda etmiyordu malesef.Bulantı ve kusmalar tam olarak 5.ayda bitti 20.haftalıkken. Çok açlık çektim herşeyden tiksindim.Yedim kustum fLan cok zor günlerdi.Ama hafifse bulantınız sanslısınız demek 🙏🏻
Yeniyeniden Merve0132 6 ayda ücretsiz izin hakkım var biliyorum ben ama belki yasa cikarsa 1 sene deniyor evde kalma hakkı 🙂
Merve0132 H-ckerana ben de bir haftada 2 kg verdim, tsh değerim çok düştü sonra prilam başladık çok şükür prilam iyi geldi ama onu da doğuma kadar kullanman gerekiyo vücut alışıyor falan dediler, sizde öyle bişey oldu mu
Leyliya Merve0132 ben 14. Haftaya kadar kullandım prilamı bırakırken çok korktum devam ederse bulantı diye hap miktarını azalttım önce baktım midem bulanmıyor öyle tamamen bıraktım
Merve0132 Leyliya ben de dün bire düşürmeyi denedim ama henüz hazır değilmişim,14 te deneyim bir de teşekkürler
Leyliya Merve0132 rica ederim bende 12de kesilir sanıyordum doktorum ikizlerde biraz daha uzun sürebiliyor 14. Haftaya kadar devam edebilir dediği için 14te bıraktım umarım sizinde aynı olur 💗
Leyliya Merve0132 birde 37. Haftaya kadar çalışma için yorum yapayım şuan 23 haftalığım ve çok çok ağırlaştım ayaklarım bacaklarım hem şiş hem çok ağrıyor biraz fazla otursam kalkınca doğrulup yürüyebilmem uzun sürüyor belim vs ağrımaya başladı nefesim yetmiyor yatarken sağa sola dönmek zorlaştı tekil gebelik yaşamadığım için kıyas yapamıyorum ama çevremde gördüğüm son zamanlar böyle oluyorlar 🙃 birde erken doğma ihtimaline karşılık 37ye kadar çalışmak imkansız gibi diyebilirim
Leyliya Merve0132 zorlu ama güzel 🥹 evlatlarımız sağlıklı olsun da zorluklar mühim değil gelip geçiyor 💗
Merve0132 Leyliya ay maşallah ne güzel☺️ benim bir oğlum var, ikizler çift yumurta ikizi henüz belli değil ama doktor birini erkeğe benzetti diğeri de kızdır inşallah 😅😅
Leyliya Merve0132 gönlünüzdeki olsun inşallah 💗 sağlıkla sıhhatle ve vakitlerinde kavuşalım inşallah 💗