Betulll06 Azzebus aa öyle mi ne güzel adaşım olacak demek güzel isim😜Ben kızımın adını Belinay Ece koyacağım ☺😍
Catsss Pinaargunes ne olacağını bilerek girmek daha stresli emin ol😄 İlkinde bilmeden akıp gidiyor. Şimdi o kadar şey araştırdın. Ne olacağını biliyorsun. Ya böyle olursa, ya şöyle olursa diye bu seferde başka türlü düşünüyorsun.
Toprak-Elif Pinaargunes sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama ben devlete gidiyorum. Ondan değiştirmez artık günü… Zaten 38+3 olmuş olacak bende şekerde olduğu için 38′i az geçsin dedi hep. Ayyyyy heyecan doruklarda sağ salim inşallah
Pinaargunes Toprak-Elif canim özele gidiyorum da net olarak dedk ama bakalim pazartesi gidicez bi ne dicek haber vericem mutlaka ama bence de 11 i olur😍😌
Betulll06 Pinaargunes inşallah sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim 2. doğumum olacak 1. de çok rahattım kolay olmuştu şimdi nasıl olduğunu bildiğim için korkuyorum😱
Miray2 Betulll06 benimde 18 temmuzda ikizlerim olcak 37 haftada girdigimiz gün gelecekler inşallah 🙏🌺
kubraclskn Betulll06 Normal doğum istiyorum 16 gün kaldı gözüküyor ama belli olmuyormuş ne zaman doğucağı 37+ 5 teyim