Betulll06 18 Temmuz doğuruyorum🤰🐣🩷Kızlar çok heyecanlıyım,çok korkuyorum sizler nasılsınız?Temmuz anneleri siz ne zaman doğum yapacaksınız?
Azzebus Betulll06 ben de en geç 19 temmuz dedi doktor ama her anda gelebilir 38+2 yim kızımın adını Betül koyacağım inşallah :)
Catsss Betulll06 banada 12 temmuza gün verdi. İkiz gebelik. Erken gelmezse, umarım görürüz o günleri 🙂
Altin Reina bizim de günümüz 22 sine doluyor eşim diyorki biraz daha dursun aslan burcu olsun😀 ben diyorum saçmalama bebek kendini ona göre mi ayarlayacak😂 Gerçekten yengeç kötü mü bu kadar?
ayanarta1 Altin Reina aslan olacağına yengeç olsun ya. Benimde kızım aslan olacak bende yengeç olsaydı diyorum 🥴🥴🥴
Asilmom50 Reina yengeç daha iyi değil mi benimki de yengeç olacak😄 aslanlar tembel ve keyfine düşkün oluyorlarmış ilerde çalışmak istemezlermiş😄
Betulll06 Azzebus aa öyle mi ne güzel adaşım olacak demek güzel isim😜Ben kızımın adını Belinay Ece koyacağım ☺😍
Reina Altin gerçekten berbat. İnsan kendi ömrünn törpüsü olur mu:( kardeşim, ben ve diğer gördüğüm tüm yengeçler öyle. Aslan en azından kendinden emin, dik duruşlu
Damyavuz Altin Burcu Yengeç yükseleni Balık bir kızım var. Çok iyi bir çocuk asla yaramaz değil ama🤦🏻♀️ Bir o kadar ağlar sürekli ağlıyor her şeye küsüyor onu ikna ederek geçiyor ömrüm 😅. Diğer kızım İkizler yükseleni Aslan onu hiç sormayın Allah cezamı vermiş 😅🤭
Nazlican1994 Betulll06 hayırlısı olsun inşallah 😍 9 Temmuz’ da kontrolüm var tarih alıcaz bizde inşallah 🫶🏻
3aslanannesi Betulll06 benimde 18 temmuz ama küçük hanım bekleyebilirse geceden beri sancıdan ölüyorum resmen
Pinaargunes Betulll06 11 temmuz gibi benimde allah nasip ederse aşırı koekuyorum😂 İlk ameliyat deneyimi nolcağını bilememek stres icindeyim insallah su gibi geçer hiç bişey anlamadan etmeden. Hepimize hayirli saglikli doğumlar nasip etsin rabbim icimizdeki korkuyu alsın bian önce😍
Toprak-Elif Pinaargunes @Betulll06 Benimde 11Temmuz yarın anestezi ile görüşmeye gideceğim. Sağlıkla gelsin artık bebislerimiz…
Catsss Pinaargunes ne olacağını bilerek girmek daha stresli emin ol😄 İlkinde bilmeden akıp gidiyor. Şimdi o kadar şey araştırdın. Ne olacağını biliyorsun. Ya böyle olursa, ya şöyle olursa diye bu seferde başka türlü düşünüyorsun.
Betulll06 Pinaargunes inşallah sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alırız. Benim 2. doğumum olacak 1. de çok rahattım kolay olmuştu şimdi nasıl olduğunu bildiğim için korkuyorum😱
4949zilanerturk Pinaargunes benimde 11 temuz ama.tik yok sanci yok açılma nişan yok sizde belirti varmi
Pinaargunes Toprak-Elif ay hadi inşallah canim saglicakla kavuşalım bana da pazartesi kontrol için cagirdi son kez ya 11 ya en kotu 12 ama 11 de alır artık beni net bi sekilde bence. Oyle demisti bakalım perşembe doğuma gidiyoruz ozaman hepimiz😌 çok heycanlı rabbim sağ sağlim kucaklamayı nasip etsin 🙏
Toprak-Elif Pinaargunes sen özele mi gidiyorsun bilmiyorum ama ben devlete gidiyorum. Ondan değiştirmez artık günü… Zaten 38+3 olmuş olacak bende şekerde olduğu için 38′i az geçsin dedi hep. Ayyyyy heyecan doruklarda sağ salim inşallah
Asilmom50 Reina ahahaha yaa çok güldüm 😂😂ama aslanda erkek ve kadın çok farkediyomuş erkekleri çok tembel oluyomuş ben astrologla görüştüm onunla ayarladık doğum tarihimi yükselen ve ay burcu da çok önemliymiş