beyhudeanne annesio Reglime 1 gün kala öğrendim, belirtim yoktu asla ama içime doğdu ve yaptım. Aşırı silikti.
annesio 26’sı yumurtladım yani cuma günü yumurtlamanın üstünden 9 gün geçmiş oluyor bence bi tık yüksek çıkar hcg’m eğer hamileysem
derya69 annesio annesio ben reglime 9 gün kala öğrenmiştim , zaten testte bile silik çizgi çıkmıştı çok yeniydi emin olamamıştım gidip kan testi verdim emin oldum . Reglim gecikince doktora gidince hemen keseyi görmüştük
Werwik annesio ben reglime 2 hafta kala öğrendim 🫣 yani döllenmem adetimin bittiği günmüş, o gün bebişim olmuş ve ben 2 hafta sonra kan verdim çıktı. Deneyin bişey kaybetmezsiniz 🥰
20182019 Werwik peki pembemsi kanaman oldu benim dün adetime 10 gün varken geldi dahada gelmedi . Bende eşimle adetim bittikten sonra oldum tek acaba o zaman mi tutundu diyorum
Gmzgm annesio ilk gebeliğimde 8 gun varken ogrendim test yaptim ve bulantim halsizligim filan da vardı baya
Nurglsari Xiremmx erken gebelik testinde silik şekilde çıkmıştı yaptıktan sonra aynı gün içinde kan verdim beta da da çıktı
Mervealya1992 annesio valla ben cok sabırsızım adetım ve yumutlamam duzenlı oldugu ıcın ılk bebegmı adete 4 gun kala bu suankı bebegımı adete 5 gun kala ogrendım yumurtlamadan 10. Gunu idrarda pozitif cıktı 😂
Hilal14-12-21 annesio ben eşimin zoruyla test yaptım 4 gün geciktim öyle öğrendim ve hiç beklemiyordum 🤭
dhbetul annesio canım benimki planlı gebelikti yumurtlamadan tam 14 gün sonra öğrendim 🥰 o zaman 3 küsür haftalık olmuş oluyordu bebeğim
mrserdogan12_ Limonlukek21 2 sene önce 2 buçuk aylıktı sonrasında da pozitif gördüm ama kanda hep negatifti birkerede değil çokkez zaten her ay neredeyse buraya attım