Nurcantas65 Evlendiğim günün 15-20 gün sonrası adet oldum sonra öğrendim,tabi düşük yaptık 20 haftalıkken. Sonra kızım oldu adetim gecikince öğrendim 7 gün felan
Tugcev annesio benim 7-10 gün arası bir şey vardı reglime. Silik çizgiyle öğrendim ama şans bence 🤦🏼♀️ reglden bir gün önce kan vermiştim 1600 çıkmıştı sanırım betam. Burda da arkadaşlar yazmıştı erken döllenme olmuş sizin büyük ihtimalle o yüzden beta bu kadar çıkmazdı normalde diye. Benim çok bilgim yok bu kan değerleriyle ilgili maalesef doktorda bir şey demeyince 😂
noble1 Yumurtlamadan sonraki 10.gün baya silik çıktı erken gebelik testim, ertesi gün kan verdim 13.8 ile öğrendim :) regl günüme 3gün kala olmuş oluyo.
20182019 Nurglsari peki yerleşme kacanası yaşadınız mı benimde 10 gün kala açık pembemsi leke geldi geçti bugün test alicam hemen çktimi kasette
Nurglsari 20182019 kanama falan hiç bir şey yaşamadım ama aşırı halsizleştim o yüzden test yapmıştım zaten erken gebelik testinde silik çıkmıştı kaset testi bilmiyorum
T1627 annesio ilk gebeligimde yumurtlama reglden 2 hafta sonra idi diye reglin 3. Gunu ogrendim bu gebeligimde regilden bir hafta sonra yumurtlama oldu diye regl e 6 gun kala ogrendim
20182019 Werwik peki pembemsi kanaman oldu benim dün adetime 10 gün varken geldi dahada gelmedi . Bende eşimle adetim bittikten sonra oldum tek acaba o zaman mi tutundu diyorum
Mrszamanov 20182019 benim yerleşme kanamam beşinci haftada olmuştu. Üçüncü haftada test yaparak öğrenmiştim beşinci haftada pembe lekelenmem olmuştu acile gittiğimde muayene edip beş haftalık olduğunu tutunma aşamasında olduğunu kendimi kollamamı çünkü bu haftaların riskli olduğunu söylemişti. Eğer kan vermeye doktora vs gidemiyorsanız acile gidin bi baktırın
Selcanmeral annesio en garanti kan tahlili ilişkiden 1 2 hafta sonra kanda çıkıyor. Benim 2 gebeliğimde de 3 haftalıkken idrar testlerinde çıktı daha adetime 1 hafta vardı
Cansu-2600 annesio Valla ben en nefret ettiğim şeyi yaparak acabami dedim asla zıt tatları karıştırıp yemezdim bı gün eklerle beraber çiğ köfte atmıştım ağzıma böyle bişey yapmam imkansızdi normal şartlarda 1-2 hafta sonrada hamile olduğum çıktı ortaya
mrserdogan12_ Limonlukek21 2 sene önce 2 buçuk aylıktı sonrasında da pozitif gördüm ama kanda hep negatifti birkerede değil çokkez zaten her ay neredeyse buraya attım
Canannakdeniz @annesio Bende adete 3 gün kala öğrenmiştim test yaptim silik çıkmıştı ertesi gün kan verdim beta değerim 33 dü hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏😊
1931 annesio 3 haftalıktı ben öğrendiğimde ama erken döllenme demişti doktor 1 hafta ileriydi gelişimi