annesio En erken tarih lazım bana ona göre gidip kan idrar ne varsa verebilirim 😁 4 gün sonra evlilik yıl dönümümüz hediye niyetine haberi vermek isterim o yüzden merak ettim engin bilgilerinizle beni aydınlatın 😇
Hulo2105 annesio regle 10 gün kala öğreneni gördüm ama tabi zor bi ihtimal. Geç döllenme olabilir o zaman geç öğrenirsin. Ama gebelik varsa erken testler regle 6 gün kalaya kadar gösteriyor. Herkesin döngüsü yumurtlaması farklı işte
Zeynep299 annesio adetime 4gun kalmış şüphelendim kendimden adet olacagim gun 2 tane koyu kırmızı çizgi çıkmıştı
Tutaste_ annesio heralde 4 haftalıktı benım kasık agrılarım vardı gitmedim bayagıdır doktora gidince 6 hftalıktı
sutlukahve_ annesio daha erken öğrenmeniz mümkün değil 15 gün geçince bile cikacagi kesin değil maalesef
iremmmuyannn annesio annesio hemşire oldugum için kan veriyordum hamile olacagımı anlamıştım 22 aralık ilişki günü 3 ocakta betam 19 çıktı 2-3 gün sonrada idrarda pozitif olmuştu çift çizgi
annesio Hulo2105 10 gün kala bayağı iyiymiş sabırsız bi insan için harika bişiy 🙂 testle değilde kanla hcg değeriyle öğrenmek istiyorum zaten . Testler boş umutlandırıyor bazen y
annesio Gamze_gamze nasıl nasıl oldu o bana da söyle sat’a bakarsak bende 2 haftalık olmam lazım şuan
Gamze_gamze annesio adetime üç gün kala erken gebelik testi yaptım çok çok silik pembe bir çizgi çıktı acile gittim beta 26 ile öğrendim doktora gittim ertesi gün. Geç döllenme olduğu için 2 haftalıkken yani portakalda vitamin bile değilken öğrenmiş oldum. 😁
Ebbruc annesio yani ben nisanın 21-22sindeki ilişkiyle hamile kaldım 8 mayısta öğrendim yumurtlamaya göre 2 haftalık adet tarihine göre de 3 haftalıktı bebeğim. Değerimde 25 ti ilk öğrendiğimde
heffalump18 annesio regl tarihime 4 gün vardı benimde eşimin doğum günüydü idrar testinde çok silik bir çizgi çıktı gidip kan verdim beta 16 çıktı doktor gülmüştü bu kadar erken gittiğim için 😂😂
20182019 Nurglsari peki yerleşme kacanası yaşadınız mı benimde 10 gün kala açık pembemsi leke geldi geçti bugün test alicam hemen çktimi kasette