Deletedmom_110 Beyzadogannn_ Kızımda temmuz doğumlu olduğu için temmuz annesi görünce bir duygusallaşıyorum🥹2 yıl önce 5 Temmuz günü saat 18:05 te kavuşmuştuk prensesime🌸hepiniz sağlıcakla alın kucağınıza kızlar ❤️🥰
merve-yd06 Beyzadogannn_ Ben de 38. Haftaya giriş yaptım, kasıklarım ve aşağı tarafım ağrıyor normal doğum istiyorum hareketler ve yürüyüş yapıyorum bugün de kontrolüm var bakalım ne zaman doğum diycek
Buseirgit Beyzadogannn_ 34+4 Temmuz annesimiyim ağustosa mı kalıcam bu cumartesi belli olucak. Hastane çantasında bir kaç eksik vardı onları da az önce sipariş verdim. 3. Doğumum 2. Sezaryenim olcak. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Serayjdjdkdk Pinaargunes ben normal doğum olarak beklıyorum o tarıhlerde sezeryam için gec değilmi 37+1 deyız bızde
melekmi22 Ebruasya34 inşallah canım ya normal şansımız varsa denemek isterim yani direk sezeryan olmakta sıkıntı 😔🙏🏻
melekmi22 Ebruasya34 insallah canim gönlünden gecen olur , ben korkmuyorum sağlıkla gelsinde ama yine de normal.olsa iyi olur
Melisx_08 38+0 Hafta lahana olduk bugun☺️normal doğum düsünüyorum bakalım 2gun sonra tekrar kontrolümüz var insallah sağlıklıca kucağımıza alırız.🙏🥰
Gul-5757 36 +1 izne ayrılıyorum bugün 🥹dinleneyim bebeğime odaklanayım diye 1 hafta erken ayrıldım heyecanla bekleyeceğim artık sonrasını sağ Salim alalım kucağımıza inşallah ❤️
1Sendemi2 Firdevsk66 hayırlısı ile gelsin inş. Bana 37 erken dedi doktorum. Genelde 38 in içinde 39 olmadan alıyoruz dedi? Sizin kilolu bir bebek mi ?
Nagehanoguz Beyzadogannn_ bende 37+4 ün bugün dün akşamdan beri kasıklarım o kadar ağrıyor ki geçmedi uzanırken sağımdan soluma dönerken yürürken bile ağrıyor hafif hafif adım atmak zorunda kalıyorum
Firdevsk66 1Sendemi2 kilolu değilde bende dikiş var şekerim var o yüzden riske atmak istemedi çünkü dikiş tutuyor çocuğu bide doğum kanalındaymis o yüzden erken tarihe verdi