melekmi22 Ebruasya34 inşallah canım ya normal şansımız varsa denemek isterim yani direk sezeryan olmakta sıkıntı 😔🙏🏻
melekmi22 Ebruasya34 insallah canim gönlünden gecen olur , ben korkmuyorum sağlıkla gelsinde ama yine de normal.olsa iyi olur
Melisx_08 38+0 Hafta lahana olduk bugun☺️normal doğum düsünüyorum bakalım 2gun sonra tekrar kontrolümüz var insallah sağlıklıca kucağımıza alırız.🙏🥰
Gul-5757 36 +1 izne ayrılıyorum bugün 🥹dinleneyim bebeğime odaklanayım diye 1 hafta erken ayrıldım heyecanla bekleyeceğim artık sonrasını sağ Salim alalım kucağımıza inşallah ❤️
1Sendemi2 Firdevsk66 hayırlısı ile gelsin inş. Bana 37 erken dedi doktorum. Genelde 38 in içinde 39 olmadan alıyoruz dedi? Sizin kilolu bir bebek mi ?
Nagehanoguz Beyzadogannn_ bende 37+4 ün bugün dün akşamdan beri kasıklarım o kadar ağrıyor ki geçmedi uzanırken sağımdan soluma dönerken yürürken bile ağrıyor hafif hafif adım atmak zorunda kalıyorum
Firdevsk66 1Sendemi2 kilolu değilde bende dikiş var şekerim var o yüzden riske atmak istemedi çünkü dikiş tutuyor çocuğu bide doğum kanalındaymis o yüzden erken tarihe verdi
Mutlumomm Arkadaşlar bende 36+3 üm bugün doktor kontrolü vardı Bebek 2500 olmuş 18 gün sonra doğumum var kilo alır mı o zamana kadar
Mutlumomm Ayse3536 beslenmem de hiç bir sıkıntı yok etsiz yemek yemiyorum zaten ama neden kilo almadı kafama takıldı bir de küvöze girer mi korkusu var
urcglcn 38 haftalığım 1 cm açıklığın var dedi doktor 38. Küsürse gelir bu bebek dedi her şeyi hazır bekliyoruz oğlumu
Enurp nur1824 bana da 1 cm açıklık var bayramı anca çıkarır demişti hala bekliyorum 40+1 açıklık hala 1 cm
nur1824 Enurp benim 36+1 daha açıklık var mı bilmiyorum ama şu üç gündür inanılmaz bi Pelvis ağrısı var onla ilgili mi acaba diye merak ediyorum
feyzagul_ nur1824 bende de belde ve karnımda regl ağrısı gibi ağrı var sürekli farklı bir yazıda okumultum regl ağrısı gibi ağrı açılmadan kaynaklı oluyor diye ne kadar doğru bilmiyorum ama sürekli regl olcakmışım gibi ağrıyor 🫢