Damlaozzz Beyzadogannn_ 35+3 teyim iki gündür vajinamda bıçak saplanır gibi 1-2 saniyelik sızlama oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba 😌 Pazartesi doğum şeklimiz belli olucak bizimde 🌸
06Canan Beyzadogannn_ kız öyle deme valla çok bunalıyorum bir yandan çıkacak bidaha içimde olmıck diye üzülüyorum bi yandan çıksın artık diyorum en iyisi siz salın temmuz ayını hayırlısıyla 😂
Rabiul 1Sendemi2 tabi canım sağlıklı olsun da zaten oynamalar yaşanabiliyor bir de doğumdan sonra onlarda ödemlerini atıyorlar kilo veriyorlar o yüzden üzüldüm yoksa sağlıklı olduğu sürece kilosuna fazla takılmam 🥹
Beyzadogannn_ teachervera Hiçbişey yapmadı üstüne düşenleride yapmadı annem aldı hastane çıkışınıda o alması lazımdı almadı ben aldım alıcam dedi ama doğum geldi :)
buseyusuf27 Beyzadogannn_ 36 haftayım oğlumda 1 hafta önde gıdıyormus sancım cıktı dün nst de boyle sancım devam edere haftaya alırız dedı yoksa 19 temmuz doğum tarhı hersey hazır beklıyoruz 🤭🤗
Enurp Eminebil evet elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama yok açılma henüz cuma 40+5 te suni ile doğum başlatılacak inşallah
gula_09 karagull00 teşekkürler canım❤️ doğumun ilk günü anestezinin etkisi gitdikce ağrılar çoğalıyordu, bu gün eve çıktık bebişde çok iyi ben de toparlanmaya çalışıram korse takınca rahat yürüyorum
SbLBrk Haftadayim cantam hazir ev temizlendi bir tek koltuklarim yikanacak artik onuda ins hallederiz cokta kafama takmiyorum onemli seyler hazir sonucta sizi bilmem ama benimki sanki cok beklemeyecek gibi kipir kipir 🫣😅
gula_09 karagull00 şimdilik annem bakıyo çok haraket etmemem için umarım kısa zamanda ayağa rahatlıkla kalkarım