busykvc kubraclskn Asıl kilo alma zamanları şimdiden sonra başlıyor ben çok şaşırmıştım 3100 çıkmasına çünkü 10 gün öncesine kadar 2850 gibi birseydi çok üzülmüştüm hatta ve evet çok iri bebekte normal doğum şansını bir o kadar düşürüyor. Doğduktan sonra da bol bol emzirip kilo almasını destekleriz zaten. Yediklerime daha dikkat ediyorum daha fazla kilo almasın diye 😅😁
kubraclskn busykvc Ben haftaya tekrar gidicem bilmiyorum kilo almicak gübi geliyor yiyorum da ama 1 hafta arayla gittim kilosu aynı çıktı ondan bi şaşırmıştım
Esrahrz Lilnur batma falan gibi bir ağrımı bu enfeksiyon fln olabilir.yoksa sancı olarak bi ağrimı cnm
gula_09 bebegimd7 çox şükür edirəm mən də ki sap sağlam qucağıma aldım, təbii doğuşda nə olacağını biləmməzdim, təbii doğuş uyğun çanaq və kilo az olanda məsləhət görülür, inşaAllah 2 ci dəfə təbii doğuş olar bizdə😊😊
bebegimd7 gula_09 in şa ALLAH. Mən hələ təzə-təzə qebullanmisam inanın çox negativ şeyler danışırdi tanışlarım. Əməliyyat olan əksik qalırmış kimi. Bəli mənə də vurulub amma 30 həftədə vuruldu. Uşağın qanı da, (+) oldu yenə vuruldu.
gula_09 bebegimd7 sizə də deyəsəm qan uyuşmazlığı üçün rogham vurulub mənə də vuruldu elə həm 28ci həftə də, həm də doğum olan günü qanım (-) dir uşağın qanı (+)
gula_09 bebegimd7 bəzən kənar sözlərə qulağı bağlamaq lazımdır, həm də ki biz zahı analarıq başa düşmürlər və insanə o qədər qıcıq edəcək şeylər danışırlar☹️
Zehraadnn Beyzadogannn_ hemşireye verilecek çantanın içerisine nasıl battaniye kattınız ince mi kalın mi ?
Nurasl1 1 temmuzda kontrol gidip gün aldım. Temmuz 18 demiştik 35+5 dik. Herşeyin iyi olduğunu söyledi. Sonra nst için gittim. Nst de sancım çıktı ben hissetmiyordum sancı. Acil kd yolladı muanede 3cm aciklik cikti yine nst girdim ağrı yoktu yatış verdi yattım ciğer geliştirici oldum nst düzenli bakıldı. İki gün yattım sancılar 100 de bende ağrı yoktu açılma hala 3-3.5 du ben de 3. Gitmek istedim çünkü birşeyim yoktu 😂 imza ile eve geldim duşa girdim yine ağrı yoktu baskı vardı. İyice artınca gittik dediler açıklık olmuş 6 nasıl ağrı hissetmiuon ağrı değil baskı var eve gelisimin 1.5 saat oldu olmadı hstaneye gittim gibi 15 dk içinde doğuma aldılar normal doğum ile 15 dk bebeğime sağ saglim kavustum 3 temmuzda kucağıma aldım🤍