Hasret18ayaz Güzelliği Allah vergisi nazida kdvsi yazdırmış eşim adamlar KDV oranı belli mi diye sormuşlar 😂😂😂😂
Sermec27 Damla Kuzeyin oğlu ile Güney’in kızı evleniyor 🥰 Eşim Trabzonlu ve Gaziantepliyim Trabzon kuzeyde Gaziantep güneyde olduğu için böyle bir yazı yazdırmak istemiştim 🥰
Ebrusisli Damla bende sadece baş harfler oda papatyadan asla yazı istemedim özellikle plakada mutluyuz evleniyoruz tarzı yazılar hiç sevmem 😂 eşimi sıkı sıkı tembihlemiştim bana sakın yazılı arama kağıttan harfle gelme diye 😂
Rrbbss Damla eşim elektrikçi ben de BUNCA YILDIR ELEKTRIKCIYIM BOYLE CARPILMADIM yazdırmistim herkes çok begenmisti:)
Anneadayi45 Eşim ziraatçi ve üzüm bağları var “Dokunduğu yerde çiçekler açıyor. İnanmayan bağlara baksın” yazdırmıştı 😀🤭
Sinyo Damla bizimkinde “Sokağın tavanı kadar” yazıyordu. Eşim hep o kadar sevdiğini söylerdi 🥰 bir bilsen seni ne kadar, sokağın tavanı kadar 😍
dogurangaplumba Damla “Meleğimi aldım cennete gidiyorum” yazıyordu bizimkinde,kınada ki arabada da eşimin arkadaşı espiri olsun diye annemin adı ayşe diye “Ağlama Ayşe teyze kızını almaya geldik” yazdırmış hepimize şok olmuştu 🤣🤣
Alpsmommm Damla Bir ters baktın konu nerelere geldi yazdırmıştı eşim. Çünkü ilk karşılaşmada ters bakmışım 🤣
canvecanan Damla benim darbe dönemiydi :)) Darbe öyle değil böyle yapılır gelin yönetime el koydu diye yazılmıştı😃
oykualya Damla “meleğimi aldım cennete gidiyorum” 11 yıldır saklıyorum yazılı kartı 😁😂 çok hoşuma gitmişti