_Mother_ Damla “Telaşımı hoş gör, ıslandığım ilk yağmurumsun.” Yazmıştı bu sözü bana daha öncesinden de söylemişti bazı olaylar sebebiyle
2727dfne Damla bizimkide zeytindalı operasyonu vaardı cok şehit vardı o zamab mehmetcige selam olsun yazdırmıştık eşiminde şehit kuzeni vardı bende saygı duymuştum 😃
eminegizem Sermec27 yavuzlarda çocukluğum geçti annemler mavikentte oturuyolar şimdi Şehitkamil de nerdesin
SrpYlmz Damla 😁😁 eşim bilgisayar oyunlarına bayılır ve arkadaşları genel olarak bekar sürekli oyun oynardı gerçi şimdide boş kalınca oynuyor o yüzden GAME OVER..! yazdirmisti papatyalarlı çok severim papatyalarla da baş harflerimiz yazıyordu ☺️
gulkilickiyar Damla üzülmeyin kızlar kardeşim bekar😂 arabayı kaynım süsletmişti kendinide araya sıkıştırmış
Sedaildemnaz Covid döneminde evlendik. 2020 yazı. “Kolonya döktüm yollarına korona olmadan gel kollarıma” yazdırmıştı
Papatyamm63 Damla. aldım başa bela ama tatlı bela. De git rezil ol 😂 ve altı yıl olucak evleneli. Hala o araba süsleri ve yazıları bende sakladım