Damla Bende covid dönemi geliniyim , esprili olsun diye “ Ne Sinovac ne biontech ben sana vuruldum bir tek ” yazdırmış eşimin arkadaşı komikti hoşuma gitti açıkçası sizlerin gelin arabalarında ne yazıyordu ?🧸
Ask1907FB Damla eşimin pide fırını vardı ilk zamanlar Urfalıyım oda Adıyamanlı bizim oralarda da sürekli fırına biber patlıcan gönderilir kahvaltıda öglen akşam falan neyse buda ondan esinlenerek “ Birbirimize olan sevgimiz Fırına gelen isot gibi hiç bitmesin ” 🤣🤣çok gülmüştüm hoşuma da gitmişti arabada tosbağaydı herkes ne gülmüştü 😇🤣
T1627 Damla biz ilk sevgili olunca telinde meleğim diye kaydetmişti 9 yil sevgililikten sanra evlendik oda melegimi aldım cennete gidiyoruz cennette görüşürüz yazmış ☺️
Deletedmom_110 Damla üzülme annesi kızın kalbimin bir tanesi yazıyordu🥰birde annemin ilk gelini yazıyordu 😂🥰
Limonlukekkk Damla bizde covid dönemi aşkıyız ama sonra evlendik aşı yapacaktık konu nerelere geldi yazdırdık
balim35 @Damla bizim 2 düğün oldu ikisi de klasik mutluyuz gibi bisiydi özel komik bisiy değildi🥲🤦🏻♀️
1zehrs Eşimle ilk tartışmıştık hadi ordan haspam kendini ne sanıyorsun mu ne demişim hiç hatırlamıyorum bile 4 yıl sonra evlendik bir haspam dedi konu nereye geldi yazmış
Ozlem_032 Damla elveda anacım emret karıcığım yazdırmış haberim yoktu ama sonrası kayınvalidem trip attı😂😂😂
minnosbirkiz Damla Sevgililik dönemimizde eşim resimlerimizi paylaşırken altına hep “Bir Gülüşe Bir Ömür” yazıyordu, anısı var diye gelin arabamızın arkasınada onu yazdırmıştı 🥹🥰