Kivircik01 Pamuk Yaa çok teşekkür ederim, çok iyi hissettirdi. Rabbim evladını sana seni evladına bağışlasın hayırlı uzun ömürler geçirin birlikte. 🙏🏻🤍 Elbette yazarım, inşallah güzel haber alırım da birlikte seviniriz 🤍
cansu_dgn Pamuk duayı internetten bulup bana da atma şansın var mı ben dualara çok inanıyorum hepimize nasip olsun inşallah 💗
Pamuk cansu_dgn Merhaba bu isimlerle sayisinca okumuştum canim.Esmaul hüsna sayilari gerçekten çok etkili ben çok inanıyorum.
Zeybal34 Kivircik01 aynen işte ayrı bi psikoloji evde çevrede bi ayrı. İştekiler bebek yapcan mı diyor onu bunu diyor. Evdekilerde ne bebeği çalış diyor. Ama biz bebiş istiyoruz Onlara ne oluyorsaaaa
Kivircik01 Zeybal34 herkes kendine göre bir şeyler konuşuyor ne yazık ki ama hayat senin hayatın bunu hesaba katmıyorlar
cansu_dgn Kivircik01 bazen benimde içim daralıyor her ay deneyip sonuç hüsran olunca ve her ay bu ay düşünmicem diyorum ama zor biraz 😔ama hepimize nasip olacak inşallah inanıyorum ben kuzum
Kivircik01 cansu_dgn unutmak diye bir şey yok ya insan en çok istediği şeyi nasıl unutabilir kii ? Anne olmayı istemek vazgeçirebilecek umut etmeyi bırakabilecek bir şey değil ben buna inanıyorum. Unutmak ya da vazgeçmek yok belki şu olabilir o ay çok yoğunsundur daha az aklına gelir sadece buna inanırım. İnşallah olacak bende buna inanıyor güveniyor ve bekliyorum kuzum
Ayselcnt Kivircik01 acaba siz üzülmeyin diye saklamış olabilir mi.. kardeşim geçen yaz evlendi.. bir süredir çocuk istiyorlardı..bizde ikinciyi düşünüyorduk..belirtilerim vardı bu ay.. hamile kalırsam kardeşime bir süre söylemem diye düşündüm..üzülmesini istemedim.. çok şükür o benden önce verdi müjdeyi..belki arkadaşınızda sizi üzmek istememiştir..Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşaAllah..💙
Kivircik01 Ayselcnt amin inşallah 🙏🏻 ya böyle düşünen birisi ise eğer ikimizinde en yakın olduğu insanlara da ya söylemeyecekti ya da tembihleyecekti. Kaldı ki eşini bizim önümüzde tebrik ettiler ona rağmen bizle konuşup duyduğumuzu bildikleri halde hamilelik haberini vermediler. Neyse ne diyelim olan oldu artık hayırlısıyla kucağına aldım inşallah diyecek bir şey yok
Mervemoommm Kivircik01 canım seni çok iyi anladım benimde en yakınım benden gizledi gebeliğini bende çevreden öğrendim gebe kaldığından beri arayıp sormuyor bende tenezzül etmedim hiç 🥺🤷🏻♀️bu darbeyi yakının sandığın kişiden yemek zor gerçekten 😕
Balkan77 Güzel anneler ve anne adayları hiç bir şey için canınızı sıkmayın vardır rabbimin bir bildiği geciktiriyorsa güzelleştiriyordur mutlaka inancınız tam olsun bu hayatı siz yaşıyorsunuz insanların ne dediklerini asla kafaya takmayın öyle insanları da hayatınızdan uzaklaştırın çünkü çok değerlisiniz önceliğiniz hep kendiniz olsun 💕 kadın kadına destek olmalı ama ne yazıkki bizim toplumuzun bazıları böyle … keşke hepimiz yakın olsak bebişlerimize teyzelik birbirimize ablalık kardeşlik yapabilsek kendinizi sevin değerli kılın ve bir başkası için lütfen kendinizi üzmeyin 💕
Kivircik01 Balkan77 ay ne güzel düşünceler ve cümleler bunlar önce kendim sonra hepimiz adına teşekkür ediyorum. Çok tatlı yazdıklarınız 🤍💐