Limonlukek21 benim de bir arkadaşım yıllar önce bana içini döküp ağlamıştı, insanlar neden çocuk yapmıyorsun diye sorunca kırıldığını aslında istediklerini olmadığını söylemişti. Ben bekardım o zaman üzerinden 7 yıl geçti arkadaşım gebe kaldı. Evlendim 2 yıl geçti bebek olmadı bende içimi döktüm beni anlar dertleşirim diye. Bizim de sürpriz olmuştu öylesine denedik hemen oldu, doktor bu ay istesem çok uygun olduğumu hemen olacağını söyledi falan şeklinde konuştu. Çok şaşırmıştım, ne amaçla böyle konuştu bilemedim.
O günden sonra inanmadım bu konuda kimseye. Tabi ki vardır ilk gece hamile kalan bile ama etraftaki bu sürpriz oldu konuşmaları inandırıcı gelmemeye başladı. Fark ettim ki özellikle iş yerinde sürpriz harici hamile kalan yok, hepsi sürpriz oldu diye açıkladı gebeliğini.
Allah isteyen herkese nasip etsin, kimimiz imtihan oluyoruz kimimiz beklemediğimiz anda gebe kalıyor ama bu bir üstünlük meselesi değil. Kadın kadına neden bunu yapıyor anlam veremiyorum. İnsanız önemli olan sağlıklı mutlu olmamız.