Sysedayilmaz Nbnbn 23.500 sezaryen geçen perşembe sordum ama galiba doktora göre fiyatta oynama oluyor
Esim KbK merhabalar, hastane hemşire ilgisi odaları vs nasıldı bilgi verebilir misiniz? Hastane doğuma yakın bir bilgi veriyor mu? Bez vs veriliyor mu, duş için odada havlu vs oluyor mu acaba ☺️ hastane çantamı hazırlıyorum da kararsız kaldım
KbK Esim ben genel olarak doktorumdan da ebelerden de hemşirelerden de memnun kaldım havlu da odalarda görmedim açıkçası ben yanıma almıştım bence sizde alın
Edaaaayy KbK güncel fiyatı normal 20 sezaryen 21 içinde oda süslemesi ve çekim var. Ve şuan için bir zam görünmüyor dendi💝
aysegulozlem Edaaaayy ben oda suslemesi ve çekim için ayrıca ücret alınıyor diye duymuştum ne zaman sordunuz kesin mi ücretsiz olması ona göre başka fotoğrafçı falan ayarlamayiz
Nbnbn Edaaaayy evet bana da öyle dendi doğumunuz ne zaman benim ekim başı zam gelir mi acaba bilgi vermediler bana
Edaaaayy aysegulozlem 13 gün önce sordum fotoğraf çekimi akşam 17.00a kadar oluyor mesai saatleri içerisinde oda süslemesi de siz doğuma girdiğinizde personeller tarafından hazırlanıyor. Şuanki fiyatın içine dahil💝 20 normal 21 sezaryen
EbruErcan Sysedayilmaz merhaba medarda oda suslemesi oldumu içinde neler vardi fotoğraf varsa atabilirmisiniz
Ece5454 Sysedayilmaz peki bertan bey normal doğum yaptırmıyor diyorlar doğru mu? Birde bebeğiniz kaç kg doğdu küvezde kaldı mı? Benimde karın gelişimi geri biraz korkuyorum
Sysedayilmaz Ece5454 küveze girmedi 35 haftalık doğdu 2100 gram Valla ben Bertan beyin tercih ettiği doğum şeklini bilmiyorum kendisi bebeğimi kurtardı riskli Bir gebeliğim vardı düşük tehditli Allah razı olsun