Ece5454
Benim çatım dardı 40+1 de gel yatışını yapalım rahimağzına fitil yerleştirelim kendi sancını başlatalım dedi cuma sabah erkenden gittim lavman yapıldı ilk başta doğumhanede ondan önce kadın ebe açıklığıma baktı rahimağzı yumuşak değil bebek kanalda değil demiişti sonra hemşire damaryolu açt kan aldılar sonra nst ye bağladılar biraz zamam durdum hasta bakıcı tekerlekli sandalye ile odama çıkardı 1 saat orda durdum yavaş yavaş sancım başladı sonra tekrar doğumhaneye götürdüler nst ye bağlıyım 5-6 saatlik bi süreç böyle geçti her seferinde ahmet bey geldi baktı açıklık var mı diye sancımda baya vardı poliknlik yaptığı için sürekli gitti geldi 8 saattir hiç açılma olmadı bebek kanala dahi girmedi sancımda baya vardı bu böyle olmayacak seni sezaryene alıcam bu bebeğin geleceği yok dedi 😁 sabah yemek ye gel demişti bende bişe yiyememiştim ekmek atmıştım ağzıma su içmiştim bunun yüzünden 1 saat daha fazladan bekledim sezaryen için fitili çekip çıkardı doktor. Serum taktılar sorular sordular hemşiire bacaklarıka varis çorabını giydirdi önlük giydirdi oradan beni ameliyathaneye aldılar ameliyat bittikten sonra odama geçtim hemşireler ilgilendi ertesi gün ahmet bey ziyaret ediyo nasılsın falan sorular soruyor bi sürü doktor geldi ertrsi sabah acıdan hatırlamıyorum soruları psikolog geldi artık anne baba oldunuz güzel bişeler anlattı hastane yönetimi geldi memnun musunuz falan sorular sordu genel olrak memnun kaldım yemekleride güzeldi temizdi sadece kaldığınız oda biraz küçük ama bana yetti