Elmaliturtam1 Betull_ Normal 21, sezaryen 23 bin dediler geçende bana. Sezaryen sonrası normal doğum istersen 28 bin. Eğer epidural sezaryen istersen ek olarak 8 bin daha
KbK Betull_ ben yeni doğum yaptım normal doğum 20 bin verdim ama doktordan doktora daücret değişe bilir
Betull_ KbK Evet bugün eşim sormuş aynı şekilde söylemişler. 2 sene önce doğum Medar da doğum yaptım arada dünyalar kadar fark var 🙄
Edaaaayy KbK güncel fiyatı normal 20 sezaryen 21 içinde oda süslemesi ve çekim var. Ve şuan için bir zam görünmüyor dendi💝
Elmaliturtam1 Betull_ Benimde ilk doğumum medar ahmet çoşkanda oldu 2020 de. Normal denedik olmayınca sezaryen olmuştum 2700 tl ye şuan ciddeen çok yüksek fiyatlar. Birde sürekli yükseliyor sabit kalsa bari yıl sonuna kadar benim doğum kasım ilk hafta görünüyor önceden ödesek veyahut doğum paketi falan satın alsak dedik yok olmuyor öyle dediler valla en azından doğum paketi olabilir böylesi daha işlerine geliyor demekki kasıma kadar yine zam gelmiş olacak daha fazla para alacaklar
Betull_ Elmaliturtam1 Benimde Ahmet Coşkan, 2022 yılında doğum yaptım. Sanırım 3.500 gibi fiyattı normal doğum. Evet fiyat şuan böyleymiş ama değişebilirmiş. Benimde ikinci doğum Kasım sonu Aralık başı gibi. Doğum paketi hakkında bi bilginiz var mı ? O ne kadar içinde neleri kapsıyor ?
Elmaliturtam1 Betull_ Doğum paketi diye bir uygulama yokmuş medar hastanesinde. Önceden ödeme de yapılamıyor doğum yapcağın gün alıyorlar ücretini
Betull_ Elmaliturtam1 Gerçekten işlerine geldiği gibi değiştiriyorlar her şeyi. Daha 2 sene öncesine kadar vardı. Neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun
Esim KbK merhabalar, hastane hemşire ilgisi odaları vs nasıldı bilgi verebilir misiniz? Hastane doğuma yakın bir bilgi veriyor mu? Bez vs veriliyor mu, duş için odada havlu vs oluyor mu acaba ☺️ hastane çantamı hazırlıyorum da kararsız kaldım
Sysedayilmaz Nbnbn 23.500 sezaryen geçen perşembe sordum ama galiba doktora göre fiyatta oynama oluyor