Elanurakgun22 mrserdogan12_ kan verirsen tedirginliğin geçer geçen ayda aynı böyle oldu diyorsun teste göre pozitif herkes var der burdan sana tahlil yapamicağımıza göre bi doktora gitmen en iyisi
mrserdogan12_ Elanurakgun22 ben tahlil yapmalarını istemedim zaten silik bi çizgiydi fikirlerini sordum
mrserdogan12_ Koskocaman negatif kızlar days doktor markası çöptürm3 tane testide koskocaman pozitif gösterirken kanda negatif Aytnnn xhbgns Aysegulll_37_annelikk Mervemoommm Eda1254 Bir_nazenin01 babyiscoming_ Mervealya1992 mervemurat16 sutlukahve_ Hanzde Ferman21 La_sumom Ummu__Meryem Gerbuce MelodyFairy mucizem4423 sacmalamakizim La_sumom Yesimdeniz melanuur Oksuruksurubu noble1 noble1
Eda1254 mrserdogan12_ bu negatif çıkıp pozitife dönen var ama yani ben yaşamadım ama okudum burda sonraki gün pozitif oldu diyenler vardı
babyiscoming_ mrserdogan12_ bu ara postlarda görüyorum hep testlere hiç güven olmuyor nedense çoğu kişi yanılıyor hakkında hayırlısı olsun canım
sacmalamakizim mrserdogan12_ Aynı marka mı bilmiyorum ama, bende pembesini yapmıştım neredeyse sizin çizgi gibi çıktı, 1 hafta geciktim kan verdim negatifti, testler hayâl kırıklığına uğratıyor ya maalesef. 🥲
Ebruebos mrserdogan12_ bende şuan aynı durumdayım ama seninki gibi belirgin değil prodoctor. Kan vermeye gidiyorum adetim geçti 2 gün.
buse76 mrserdogan12_ çok şaşırdım beş belli test yani silik felan da değil ki gözle görülür nasıl negatif anlamadım neyse Canm hakkında hayırlısı olsun vardir bir hayır cuma günü hayır mübarek gün bol bol.dua et Allah’tan iste sadece
Kardelen19 mrserdogan12_ belki adetiniz gecikir geç döllenme olabilir bekleyin umudunuzu kaybetmeyin lütfen bu yollardan geçen 22 yıl çocuk sahibi olmak için uğraşan biri olarak Allah’tan ümit kesilmez ben mucizelerini yaşadım inşallah sizde yaşarsınız
mrserdogan12_ Eslem2112 inanamayıp 3 tane yaptım 3üde aynı direk çıktı nereye şikayet edicez bunları direk üreticiyimi arıcaz bune ya abi öyle ışıkla falan görülücek bişey de değil direk baya çift çifzi çıktı ya bütün hevesleri izle oynuyolar ve ilk defa bu kadar belirgindi önceki hamileliğimde bile bu kadar net değildi
mrserdogan12_ buse76 bende öyle çok sinirliyim üzüntüm öfkeye dönüştü dalga geçiyorlar insanlarla 1 değil 2 değil hadi birini idrara fazla batırdım biri bozuk diyelim ya diğeri ?3üde böyle net
mrserdogan12_ Arkadaşlar birşeyler oluyorda anlamıyorum başka test yaptım ilk idrarla buda böyle çıktı insanlar dalga geçiyorum sanacak bugün farklı bi testte denicem birde Mervemoommm Aysegulll_37_annelikk xhbgns Md20 mucizem4423 Eda1254 MelodyFairy sutlukahve_ Elif-ada- Ebruebos 55selin_ buse76
Eslem2112 mrserdogan12_ öyle insanların duygularıyla oynamak onu bilmiyorum cnm bı araştır bulursun şikayet et ilk defa da deilki
minkmom_25 mrserdogan12_ benim arkadaşımın da idrarda pozitif kanda negatif çıkıyordu ama meğer hamileymiş doktor çok şaşırmıştı.
mrserdogan12_ Eda1254 sanmıyorum kuzum geç döllenmede olsa değer düşükte olsa çıkardı ozaman beklerim ama direk 0.3 yüselmez yani