mrserdogan12_ Eda1254 sanmıyorum kuzum geç döllenmede olsa değer düşükte olsa çıkardı ozaman beklerim ama direk 0.3 yüselmez yani
babyiscoming_ mrserdogan12_ bu ara postlarda görüyorum hep testlere hiç güven olmuyor nedense çoğu kişi yanılıyor hakkında hayırlısı olsun canım
mrserdogan12_ babyiscoming_ testlerede güveniyoruz her dk kanda verilmez ne yapıcaz kimse işini düzgün yapmıyor para verip alıyoruz
Md20 mrserdogan12_ bat kaç cnm burda hep diyoruz ya hani şahsen bnm 3 4 haftalikken kana düşmedi kan negatif test pozitifti bazen bu da yaşanabiliyo
mrserdogan12_ Md20 bu pazar ama sanmıyorum yükselmez alıştım artık negatife ama bu sefer çok ümitlenmiştim beklemeden direk çıktı ve 3üde aynıydı hakkımı paramı asla helal etmiyorum
Ebruebos mrserdogan12_ bende şuan aynı durumdayım ama seninki gibi belirgin değil prodoctor. Kan vermeye gidiyorum adetim geçti 2 gün.
mrserdogan12_ Ebruebos inşallah sizin çıkar herkes hamile kalırda bi ben kalamam böyle hüsranla biter sonu haber verin bizede
Ebruebos mrserdogan12_ bende testlere pek güvenmiyorum. Pıhtılaşma var bende geçen yaz kürtajla sonuçlandı gebeliğim. O yüzden kan vericem ama yoktur büyük ihtimal
sacmalamakizim mrserdogan12_ Aynı marka mı bilmiyorum ama, bende pembesini yapmıştım neredeyse sizin çizgi gibi çıktı, 1 hafta geciktim kan verdim negatifti, testler hayâl kırıklığına uğratıyor ya maalesef. 🥲
mrserdogan12_ sacmalamakizim hepsi bozdu artık bi lapquik mi ne öyle bi test var o iyi diyorlar gerisi çöp
mrserdogan12_ Elif-ada- maalesef aşırı üzgünüm sinirliyim yani varsa çizgi çıkar kanda da çıkar yoksa çıkmaz gölgesi bile çıkmaz nasıl yapıyorlar bu insanlar işini anlamıyorum testi çıktıysa bende mi bozukluk var kanda negatif herhangi bir hormonunu tetikliyor desem zaten olamaz
mrserdogan12_ 55selin_ ben de öyle çok net koyuydu pembeydi çizgi çok mutsuzum şu an hiçbir şey yapmak istemiyorum yemek yapmadım daha açım yemek yemek istemiyorum insanların hevesiyle oynuyorlar bütün umudum kırıldı tam tedavi olacaktım bu ay dedim herhalde var Rabbim verdi tedaviye gerek kalmadı motive veriyorum kendi kendime ama maalesef yok koskocaman negatif
mrserdogan12_ Arkadaşlar birşeyler oluyorda anlamıyorum başka test yaptım ilk idrarla buda böyle çıktı insanlar dalga geçiyorum sanacak bugün farklı bi testte denicem birde Mervemoommm Aysegulll_37_annelikk xhbgns Md20 mucizem4423 Eda1254 MelodyFairy sutlukahve_ Elif-ada- Ebruebos 55selin_ buse76
mucizem4423 mrserdogan12_ aşkım tedaviden hiç çekinme ben de daha yeni başlıyorum inşallah kolaylıkla nasip etsin rabbim ama inan ki bi rahatlık geliyor
sutlukahve_ mrserdogan12_ ya bu testlere de guvenemeyeceksek neye guvencez hiç başıma gelmedi ama burdq görünce şok oluyorum